Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. marca 2024, 14:58
Čas čítania 0:39
Barbora Adamkovičová

Zimný Grape sa nakoniec konať nebude. Organizátori museli festival zrušiť pre nepriaznivé počasie

HUDBA FESTIVAL GRAPE POČASIE
Uložiť Uložené

Kubínska hoľa, kde sa mal druhý ročník zimnej edície festivalu konať, totiž oficiálne ukončila sezónu pre nedostatok snehu.

Druhý ročník zimnej edície obľúbeného festivalu Grape, ktorý sa mal konať 15. až 16. marca na Kubínskej holi, sa napokon neuskutoční. Organizátori museli akciu zrušiť pre nepriaznivé počasie.

Na Instagrame o tom informoval oficiálny účet Grapeu aj lyžiarskeho strediska Kubínska hoľa. Známe oravské stredisko totiž v pondelok 4. marca oficiálne ukončilo sezónu pre nedostatok snehu.

„Zvážili sme všetky možnosti, ale aby mala akcia význam a prebehla podľa plánu, potrebujeme sneh a funkčné stredisko, čo už momentálne nie je reálne,“ píšu v príspevku na sociálnej sieti. Festival sa pre nedostatok snehu tento rok teda neuskutoční. „Veľmi nás to mrzí, tešili sme sa na peknú akciu, ale počasie je na túto dobu šialené a nedovolilo nám festival zrealizovať.“

Zároveň však zverejnili aj dátum akcie, ktorá sa má na svahu uskutočniť budúci rok. Posunuli ju na 7. – 8. marca 2025. „Veríme, že sezóna bude budúci rok priaznivá a že sa spolu zabavíme na snehu,“ odkazujú fanúšikom.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Grape Festival (@grape_festival)

Domov
Zdieľať
Diskusia