Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. marca 2024, 10:21
Čas čítania 1:02
Karolína Uličná

Markíza predstavila ďalšie súťažiace z Ruže pre nevestu: Hrdá Rómka Pocahontas aj blondínka s maskou na tvári

ZAUJÍMAVOSTI REALITY ŠOU RUŽA PRE NEVESTU TELEVÍZIA MARKÍZA TELEVÍZNE ŠOU
Uložiť Uložené

Reality šou na Markíze štartuje už v piatok 8. marca. Dokopy poznáme už 8 súťažiacich.

Televízia Markíza zverejnila ďalšie dievčatá, ktoré strávia v luxusnej vile v srdci Srí Lanky najbližšie mesiace. Ženích Radko z Banskej Bystrice, ktorý vlastní sieť barov v Osle, bude mať výber naozaj ťažký. Všetky potenciálne nevesty sú iné, výnimočné a rovnako to platí aj u najnovšie zverejnených – Frederiky a Pocahontas.

Frederika

Frederika ako jediná ešte neodhalila svoju tvár, na fotke ju tak môžeme vidieť s maskou. Dôvod televízia zatiaľ neprezradila, dozvieme sa to až v prvej epizóde šou 8. marca.

Tajomná blondínka je všestranný typ človeka a tak trochu aj vorkoholička, ktorá svoj kalendár vidí najradšej zaplnený na celý mesiac. Popri externom štúdiu na vysokej škole pracuje ako manažérka sociálnych sietí a súčasne sa venuje modelingu. 

Chlap musí podľa nej spĺňať tri kritéria: musí byť verný, úprimný a mať rovnaký zmysel pre humor ako ona, pretože humor je korením života. Čistú, úprimnú lásku medzi mužom a ženou pokladá v dnešnej dobe ako ojedinelý jav, verí však, že všetko príde v ten správny čas. 

Frederika
Zdroj: TV Markíza

Pocahontas

Nikola, prezývaná aj Pocahontas (stačí sa na ňu pozrieť a hneď zistíš, prečo jej prischla práve táto prezývka), je silná osobnosť, ktorá srší energiou. Je temperamentná, empatická, miluje tanec a práve tieto dary pripisuje svojmu rómskemu pôvodu, na ktorý je hrdá. 

Odporúčané
Najbizarnejšie reality šou: matky si navzájom balia synov a rodiny zosnulých súťažia, ktorá zorganizuje šialenejší pohreb Najbizarnejšie reality šou: matky si navzájom balia synov a rodiny zosnulých súťažia, ktorá zorganizuje šialenejší pohreb 30. marca 2024, 12:30

V minulosti sa venovala opatrovaniu detí, v súčasnosti pôsobí ako asistentka. Sníva však o budúcnosti v umeleckom smere. Svoj voľný čas trávi v ateliéri, kde maľuje obrazy, modeluje
a tvorí busty. 

Od šou Ruža pre nevestu očakáva, že tu spozná muža, o ktorého bude bojovať. Vzhľad pre ňu nie je to najdôležitejšie, imponuje jej skôr charizma, vyžarovanie pozitívnej energie.

Nikola alias Pocahontas
Zdroj: TV Markíza
Odporúčané
Markíza odhalila prvé súťažiace z Ruže pre nevestu. O Radkovo srdce zabojuje vizážistka aj biatlonistka Markíza odhalila prvé súťažiace z Ruže pre nevestu. O Radkovo srdce zabojuje vizážistka aj biatlonistka 26. februára 2024, 14:53
Domov
Zdieľať
Diskusia