Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. marca 2024 o 10:21
Čas čítania 1:02
Karolína Uličná

Markíza predstavila ďalšie súťažiace z Ruže pre nevestu: Hrdá Rómka Pocahontas aj blondínka s maskou na tvári

ZAUJÍMAVOSTI REALITY ŠOU RUŽA PRE NEVESTU TELEVÍZIA MARKÍZA TELEVÍZNE ŠOU
Uložiť Uložené

Reality šou na Markíze štartuje už v piatok 8. marca. Dokopy poznáme už 8 súťažiacich.

Televízia Markíza zverejnila ďalšie dievčatá, ktoré strávia v luxusnej vile v srdci Srí Lanky najbližšie mesiace. Ženích Radko z Banskej Bystrice, ktorý vlastní sieť barov v Osle, bude mať výber naozaj ťažký. Všetky potenciálne nevesty sú iné, výnimočné a rovnako to platí aj u najnovšie zverejnených – Frederiky a Pocahontas.

Frederika

Frederika ako jediná ešte neodhalila svoju tvár, na fotke ju tak môžeme vidieť s maskou. Dôvod televízia zatiaľ neprezradila, dozvieme sa to až v prvej epizóde šou 8. marca.

Tajomná blondínka je všestranný typ človeka a tak trochu aj vorkoholička, ktorá svoj kalendár vidí najradšej zaplnený na celý mesiac. Popri externom štúdiu na vysokej škole pracuje ako manažérka sociálnych sietí a súčasne sa venuje modelingu. 

Chlap musí podľa nej spĺňať tri kritéria: musí byť verný, úprimný a mať rovnaký zmysel pre humor ako ona, pretože humor je korením života. Čistú, úprimnú lásku medzi mužom a ženou pokladá v dnešnej dobe ako ojedinelý jav, verí však, že všetko príde v ten správny čas. 

Frederika
Zdroj: TV Markíza

Pocahontas

Nikola, prezývaná aj Pocahontas (stačí sa na ňu pozrieť a hneď zistíš, prečo jej prischla práve táto prezývka), je silná osobnosť, ktorá srší energiou. Je temperamentná, empatická, miluje tanec a práve tieto dary pripisuje svojmu rómskemu pôvodu, na ktorý je hrdá. 

Odporúčané
„Varovali nás, že komentáre nemáme čítať. Na niektorých sa však radi zabavíme,“ hovoria noví moderátori Telerána „Varovali nás, že komentáre nemáme čítať. Na niektorých sa však radi zabavíme,“ hovoria noví moderátori Telerána 4. júla 2024 o 12:30

V minulosti sa venovala opatrovaniu detí, v súčasnosti pôsobí ako asistentka. Sníva však o budúcnosti v umeleckom smere. Svoj voľný čas trávi v ateliéri, kde maľuje obrazy, modeluje
a tvorí busty. 

Od šou Ruža pre nevestu očakáva, že tu spozná muža, o ktorého bude bojovať. Vzhľad pre ňu nie je to najdôležitejšie, imponuje jej skôr charizma, vyžarovanie pozitívnej energie.

Nikola alias Pocahontas
Zdroj: TV Markíza
Odporúčané
Markíza odhalila prvé súťažiace z Ruže pre nevestu. O Radkovo srdce zabojuje vizážistka aj biatlonistka Markíza odhalila prvé súťažiace z Ruže pre nevestu. O Radkovo srdce zabojuje vizážistka aj biatlonistka 26. februára 2024 o 14:53
Domov
Zdieľať
Diskusia