Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
28. februára 2024, 11:51
Čas čítania 0:46
Radka Klučárová

Nezamestnaná kaderníčka, vorkoholička aj akčná modelka. Odhalili ďalšie súťažiace z Ruže pre nevestu

ZAUJÍMAVOSTI RUŽA PRE NEVESTU SPRÁVY Z DOMOVA TELEVÍZIA MARKÍZA
Uložiť Uložené

Pokračovanie populárnej reality šou štartuje už 8. marca a divákov prostredníctvom televíznych obrazoviek prenesie do prostredia exotickej Srí Lanky, kde sa odohrá súboj o priazeň atraktívneho single muža.

Televízia Markíza odhalila mená ďalších troch súťažiacich zo šou Ruža pre nevestu. O srdce 34-ročného ženícha Radka Urbanyaka z Banskej Bystrice zabojuje nezamestnaná kaderníčka Dolli, vorkoholička Nikoleta aj akčná modelka Julie.

Odporúčané
Markíza odhalila prvé súťažiace z Ruže pre nevestu. O Radkovo srdce zabojuje vizážistka aj biatlonistka Markíza odhalila prvé súťažiace z Ruže pre nevestu. O Radkovo srdce zabojuje vizážistka aj biatlonistka 26. februára 2024, 14:53

Pokračovanie populárnej reality šou štartuje už 8. marca a divákov prostredníctvom televíznych obrazoviek prenesie do prostredia exotickej Srí Lanky, kde sa odohrá súboj o priazeň atraktívneho single muža.

Dolli 

Nezamestnaná kaderníčka Dolli miluje cestovanie a veľa času trávi v exotickom Dubaji. Podľa motta „nesúď knihu podľa obalu“ prekvapí tým, že miluje varenie a s radosťou pripraví aj segedínsky guláš či rezne. Extravagantná blondína o sebe hovorí, že je úprimná a zábavná. Rada si robí žarty sama zo seba a verí, že v šou spozná muža svojho života.

Dolli
Zdroj: TV Markíza

Nikoleta

Nikoleta je majiteľkou beauty salónu a finančnou riaditeľkou. Baví ju najmä cestovanie, turistika a vo voľnom čase si rada zacvičí. Do budúcnosti plánuje rozšíriť svoje podnikanie a založiť si rodinu. 

Nikoleta
Zdroj: TV Markíza

Julie

Julie je modelka so záľubou v turistike a lyžovaní. Miluje relax vo wellnesscentre a čas strávený so svojou rodinou. V detstve sa venovala aj mágii a bola najmladšou členkou Únie moravských kúzelníkov. V roku 2022 sa v priamom prenose vzdala titulu I. vicemiss Českej republiky.

Julie
Zdroj: TV Markíza
Späť
Zdieľať
Diskusia