Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
26. februára 2024, 14:53
Čas čítania 1:23
Karolína Uličná

Markíza odhalila prvé súťažiace z Ruže pre nevestu. O Radkovo srdce zabojuje vizážistka aj biatlonistka

OSOBNOSTI REALITY ŠOU RUŽA PRE NEVESTU TELEVÍZIA MARKÍZA TELEVÍZNE ŠOU
Uložiť Uložené

Na Srí Lanke budú o priazeň ženícha Radka bojovať blondínka Lucy aj brunetky Sára a Anet.

Pokračovanie úspešnej reality šou Ruža pre nevestu, ktorá bude prebiehať na exotickej Srí Lanke, štartuje už o dva týždne. Oficiálny dátum začiatku súťaže je 8. marec a TV Markíza preto postupne odhaľuje dievčatá, ktoré zabojujú o srdce Radka Urbanyaka. 34-ročný muž, ktorý pochádza z Banskej Bystrice, sa v aktuálnej druhej sezóne zhostil roly bachelora, respektíve ženícha.

Lucy

Lucy je prirodzená, sebavedomá, 24-ročná študentka a rodáčka zo Žiliny, ktorá svojím vzhľadom pripomína skôr krásku zo Škandinávie. U Radka si jednoznačne šplhne už iba tým, že plynule hovorí až tromi jazykmi. Od malička sa venovala rôznym športom, ako napríklad cyklistika, bežecké lyžovanie či plávanie. Napokon ostala pri biatlone, kde reprezentovala aj Slovensko. 

Priznala sa, že lásku vníma ako hru, kde vyhrávajú najodvážnejší. V reálnom živote sa považuje za maximalistku, ktorá všetko robí minimálne na 100 %. Lucy je extrovertka, ktorá nemá problém ako prvá začať konverzáciu s chlapom. Nemá ideál krásy, zakladá si na charaktere a vyžarovaní. Partnerovi by taktiež podľa jej slov nemal chýbať zmysel pre humor.

Lucy Ruža pre nevestu Srí Lanka druhá séria láska
Zdroj: Televízia Markíza

Anet

O rok staršia, 25-ročná vizážistka z Bratislavy preferuje zdravý životný štýl. Dbá na zdravú stravu a pravidelný pohyb formou jogy či tanca. Miluje astrológiu a rada ju vo voľnom čase študuje.

V láske a v šou Ruža pre nevestu hľadá Anet spriaznenú dušu, jej partner musí byť aj jej najlepší priateľ. Vo vzťahoch je otvorená a úprimná. Zvláda komunikáciu aj hádky. Miluje sa smiať a zmysel pre humor u jej muža nemôže chýbať. Najviac sexy je podľa jej slov inteligencia. Anet je rodinný typ a jej najväčším snom je mať so svojím vyvoleným spokojnú a šťastnú rodinu.

Anet Ruža pre nevestu Srí Lanka druhá séria láska
Zdroj: Televízia Markíza

Sára

Študentka Sára pochádza z východného Slovenska, ale dlhé roky žije v Česku, kde študuje. Má 24 rokov a za svoje silné stránky, ktoré by mohli zaujať ženícha, považuje cieľavedomosť a inteligenciu.

Všetok svoj čas venuje najmä štúdiu a zahraničným stážam v oblasti politiky a medzinárodných vzťahov. Rada cestuje a jej obľúbenou destináciou je Španielsko, kde pracovne trávi každé leto.

Taktiež je milovníčkou zvierat a svojich štvornohých kamarátov má dokonca vytetovaných. Rada trávi čas aj pomáhaním v útulku. Rozpráva plynule anglicky, francúzsky a španielsky.

Sara Ruža pre nevestu Srí Lanka druhá séria láska
Zdroj: Televízia Markíza
Anketa:
Ktorá nevesta sa ti zatiaľ pozdáva najviac?
Lucy
Anet
Sára
Lucy
36 %
194 Hlasov
Anet
42 %
225 Hlasov
Sára
21 %
113 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia