Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. januára 2024, 6:00
Čas čítania 1:01
Aneta Gospičová

Novým ženíchom 2. série Ruže pre nevestu je 34-ročný Radko. O srdce úspešného podnikateľa zabojuje osemnásť žien

OSOBNOSTI RUŽA PRE NEVESTU SPRÁVY Z DOMOVA TELEVÍZIA MARKÍZA VOYO
Uložiť Uložené

Druhá séria známej reality šou Ruža pre nevestu sa bude natáčať na exotickej Srí Lanke.

Bachelorom, respektíve ženíchom druhej série úspešnej reality šou Ruža pre nevestu, je podnikateľ Radko Urbanyak. 34-ročný atraktívny muž pochádza z Banskej Bystrice, ale dlhodobo žije v nórskom Osle, kde pôsobí ako spolumajiteľ viacerých prestížnych barov.

„Ponuka účinkovať v šou Ruža pre nevestu prišla nečakane a zo začiatku som neveril, že je myslená vážne,“ opísal Radko prvé pocity po tom, čo mu prišla lákavá ponuka od TV Markíza, ktorá šou vysiela.

Úspešný podnikateľ účasť v Ruži pre nevestu konzultoval so svojou matkou. Tá známu reality šou poznala z televíznych obrazoviek. „Slovenský formát som nepoznal, takže rozhodnutie byť súčasťou projektu nepadlo ihneď, ale po viacerých rozhovoroch s mojimi najbližšími, najmä maminou, ktorá šou Ruža pre nevestu poznala,“ dodal nový ženích.

Radko pochádza z Banskej Bystrice.
Radko pochádza z Banskej Bystrice. Zdroj: TV Makríza

Príťažlivý ženích nemá na hľadanie lásky čas a ponuku od TV Markíza prijal, aby stretol spriaznenú dušu a lásku na celý život. „Dlhodobo žijem v zahraničí, kde mi popri práci nezostáva veľa času na hľadanie lásky. Aj to bol dôvod, prečo som kývol na ponuku TV Markíza využiť možnosť stretnúť svoju spriaznenú dušu prostredníctvom tejto šou,” opísal situáciu.

Radko Urbanyak žije niekoľko rokov v nórskom Osle.
Radko Urbanyak žije niekoľko rokov v nórskom Osle. Zdroj: TV Makríza

Džungľa a exotika

Druhá séria Ruže sa bude natáčať v obklopení divokej džungle na exotickej Srí Lanke. O srdce a priazeň atraktívneho Radka zabojuje osemnásť žien. Jeho srdce získa len jedna z nich.

Odporúčané
Dolli z Ruže pre nevestu: Dubaj mi platil môj expriateľ, o syna stále bojujem. Treba si nájsť partnera, ktorý sa o teba postará Dolli z Ruže pre nevestu: Dubaj mi platil môj expriateľ, o syna stále bojujem. Treba si nájsť partnera, ktorý sa o teba postará 28. apríla 2024, 16:30

„Tento rok sme sa rozhodli priniesť divákom vzťahové dobrodružstvá z vily, ktorá sa nachádza v ďalekej a exotickej Srí Lanke. Dievčatá tak na svojej ceste hľadania lásky zažijú romantiku spojenú s atraktívnymi lokáciami, divokú džungľu nevynímajúc, ktoré tento ostrov ponúka,“ oznámila Zuzana Ďuricová, PR manažérka TV Markíza.

Ženích bude hľadať lásku na ďalekej a exotickej Srí Lanke.
Ženích bude hľadať lásku na ďalekej a exotickej Srí Lanke. Zdroj: TV Makríza
Domov
Zdieľať
Diskusia