Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
15. januára 2024, 8:50
Čas čítania 0:38
Radka Klučárová

Poznáme detaily novej série reality šou Ruža pre nevestu, Markíza potvrdila jej nakrúcanie

NEWS RUŽA PRE NEVESTU SPRÁVY Z DOMOVA TELEVÍZIA MARKÍZA VOYO
Uložiť Uložené

Druhá séria Ruže sa bude nakrúcať obklopená divokou džungľou na exotickej Srí Lanke.

Televízia Markíza oznámila natáčanie novej série úspešnej reality šou Ruža pre nevestu. Po mimoriadnom úspechu prvej vynovenej verzie relácie sa tvorcovia rozhodli v projekte pokračovať. 

V obklopení džungle

Druhá séria Ruže sa bude natáčať v obklopení divokej džungle na exotickej Srí Lanke. Ďalšie podrobnosti zatiaľ Markíza bližšie nešpecifikovala. O srdce a priazeň atraktívneho ženícha aj tentoraz zabojuje osemnásť vydajachtivých žien. Vo finále však ženích ružu ponúkne iba jednej jedinej.

„Tento rok sme za rozhodli priniesť divákom vzťahové dobrodružstvá z vily, ktorá sa nachádza v ďalekej a exotickej Srí Lanke. Dievčatá tak na svojej ceste hľadania lásky zažijú romantiku spojenú s atraktívnymi lokáciami, divokú džungľu nevynímajúc, ktoré tento ostrov ponúka,“ oznámila Zuzana Ďuricová, PR manažérka TV Markíza.

Prvá séria reality šou sa nakrúcala v Turecku ešte na jeseň v roku 2022 a jej výroba trvala niekoľko mesiacov. Na obrazovky sa napokon dostala až 3. marca 2023 a vysielala sa do 2. júna. Dátum uvedenia novej série ani meno ženícha zatiaľ nie sú známe.

Srí Lanka, bazén, exotika
Zdroj: Samuel Majdek/Refresher
Domov
Zdieľať
Diskusia