Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
26. februára 2024, 13:55
Čas čítania 0:53
Karolína Uličná

VIDEO: Polícia zadržala luxusné auto značky Pagani v hodnote 6 miliónov eur. Patriť má samotnému majiteľovi automobilky

ZAUJÍMAVOSTI AUTOMOBILOVÝ PRIEMYSEL
Uložiť Uložené

Horacio Pagani jazdí na rovnakom aute, aké sa objavilo na videu na sociálnych sieťach, čo vzbudilo záujem verejnosti.

Švajčiarska polícia zadržala auto značky Pagani počas bežnej dopravnej kontroly. Išlo konkrétne o Huayra Codalunga, obľúbený model vlastníka luxusnej automobilky Horacia Paganiho, ktorý má byť podľa všetkého zároveň aj majiteľom zabaveného vozidla. Hodnota tohto exkluzívneho automobilu je 7,4 milióna dolárov, informuje Autoevolution.

Odporúčané
VIDEO: Neznámy muž si smrká nos nad pamätníkom Jána a Martiny v Bratislave. Chodí tam vraj pravidelne VIDEO: Neznámy muž si smrká nos nad pamätníkom Jána a Martiny v Bratislave. Chodí tam vraj pravidelne 26. februára 2024, 7:32

Policajti auto skontrolovali a prešli všetky papiere, na čo sa rozhodli vozidlo zabaviť. Dôvody zadržania zatiaľ nie sú známe. S Huayrou Codalunga sa na kraji cesty zastavil ďalší exkluzívny športiak – Ferrari Testarossa. Títo dvaja vodiči pravdepodobne mierili do lyžiarskeho strediska. Svedčia o tom lyže na streche červeného ferrari.

Situáciu zachytil fotograf Freddie Atkins, ktorý fotí práve takéto luxusné autá. „Nefotografujte! Švajčiarska polícia zastavila Pagani Huayra Codalunga za 7,4 milióna dolárov v snehu. Ešte šťastie, že som namiesto toho natáčal,“ ironicky napísal pod svoj príspevok.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Freddie Atkins (@tfjj)

Na internete tento incident vzbudil pozornosť, a to nielen pre vysokú hodnotu vozidla, ale aj preto, že by potenciálne mohlo patriť samotného zakladateľovi spoločnosti Horaciovi Paganimu, ktorý je známy tým, že jazdí na podobnom aute. Doteraz však táto informácia nebola oficiálne potvrdená.

Verejnosť sa snaží zistiť príčinu, čo polícii prekážalo. „S najväčšou pravdepodobnosťou nemalo zimné pneumatiky,“ píše jeden z používateľov pod príspevok. Svedkovia zas hovoria o zvukov z výfuku, pretože v oblasti sú obmedzenia hluku. Luxusnému autu takisto vpredu chýbala poznávacia značka a údajne nešiel ani predpísanou rýchlosťou. 

Domov
Zdieľať
Diskusia