Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. februára 2024, 11:33
Čas čítania 0:46
Radka Klučárová

Na internátoch v Bratislave vyčíňa neznámy fajnšmeker. Na grilovaných krídelkách si pochutnáva priamo nad záchodovou misou

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA INTERNÁTY SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Študenti sú pohoršení.

Na bratislavských vysokoškolských internátoch opäť vyčíňa toaletný fantóm. Na miestach, kde ľudia vykonávajú veľkú potrebu, pravidelne necháva pozdrav v podobe objedených krídeliek z Billy. Znechuteným študentom došla trpezlivosť a posielajú mu odkazy.

Nie je známe, či si študent na WC chodí „užiť svoju chvíľku pokoja“, kde sa v súkromí naje, alebo týmto spôsobom trolluje ostatných. Tak či onak, ide o poriadne bizarnú situáciu. Internáty hlavného mesta nie sú práve výkladnou skriňou študentského bývania a stravovať sa priamo nad záchodovou misou chce poriadne silný žalúdok. 

Študenti ho majú plné zuby

„Skoro každý týždeň toto ten človek robí, ak je v tejto skupine, rád by som ho požiadal, aby s tým prestal,“ priblížil vo facebookovej skupine internátov študent Sylvester. 

„Keď je to troll, tak naozaj neviem, čo je na tomto vtipné, nech myslí aj na ostatných a aj na upratovačky, ktoré to musia za neho upratať. Ak je to porucha osobnosti, prosím, vyhľadaj odbornú pomoc,“ dodal.

Jeho vyčíňanie už naštvalo aj ostatných študentov a tí mu zanechali list priamo na „mieste činu“. „Aký úchyl toto robí? Rob toto svojej mame doma!!! P. S. Daj sa liečiť, k**t,“ napísal mu jeden z nich. „Daj sa psychoanalyzovať Freudom. B**erant,“ dodal.

wx, krídelka, internát, intráky
Zdroj: Sylvester Smetanka (Facebook)
Domov
Zdieľať
Diskusia