Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. februára 2024, 19:23
Čas čítania 1:03
Radka Klučárová

Hailey Bieber prináša na trh produkt, ktorý sa nestratí v žiadnej kabelke

OSOBNOSTI SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Toto šikovné riešenie zabezpečí, aby mali ženu túto „prvú pomoc“ vždy poruke.

Modelka a podnikateľka Hailey Bieber na Instagrame predstavila novinku. K svojmu kozmetickému radu značky Rhode, ktorému dominujú celosvetovo populárne lesky na pery, pridáva užitočný upgrade. 

„Zoznámte sa s obalom na mobil s puzdrom na lesk na pery,“ píše na Instagrame značky Rhode. K ikonickým leskom tak pribudne obal na telefón, ktorý bude zároveň „držiakom“ na Rhode peptidové tinty. 

V komentároch sa okamžite spustilo šialenstvo, dievčatá sú vo vytržení. „Je to úžasné, som tým posadnutá,“ napísala jedna z nich. „Vážne? Len pre 14 Pro a 15 Pro Max???“ dodala ďalšia. Viacerým je totiž ľúto, že novinka nebude pasovať na viaceré modely mobilov, a volajú po jej rozšírení.

Sen každej ženy

Novinka splní sen a vyrieši problém nejednej ženy. Určite sa totiž zhodneme na tom, že mobil a lesk na pery sú jednou z nevyhnutností každej z nás. Zatiaľ čo bez mobilu nevychádzame z domu, na lesk sa nie vždy nájde úložný priestor. Toto šikovné riešenie však zabezpečí, aby mali ženy túto „prvú pomoc“ vždy poruke. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa rhode skin (@rhode)

Novinka v minimalistickom dizajne je zatiaľ kompatibilná iba s novšími modelmi iPhonu, no je viac než jasné, že ošiaľ, ktorý spôsobila, bude inšpiráciou aj pre ostatných výrobcov. Na trhu tak v krátkom čase pravdepodobne pribudnú aj iné značky, ktoré vymoženosť napodobnia. 

Štyri priezračné a jemné odtiene spolu s obalom uvedú na trh 27. februára o 9. hodine miestneho času. Modelka fanúšikov zároveň pozýva, aby sa na webe rhodeskin.com zapísali na wishlist a s istotou si novinku „uchmatli“.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Anketa:
Kúpila by si si kvôli Rhode obalu na mobil iPhone?
Áno, je to geniálny nápad!
Nie.
Neviem.
Áno, je to geniálny nápad!
30 %
Nie.
65 %
Neviem.
5 %
Domov
Zdieľať
Diskusia