Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
13. februára 2024, 19:42
Čas čítania 0:21
Dominik Vetrák

Millie Bobby Brown bojuje za práva žien ako princezná vo fantasy filme Damsel od Netflixu

Millie Bobby Brown bojuje za práva žien ako princezná vo fantasy filme Damsel od Netflixu
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY DAMSEL
Uložiť Uložené

Akčný fantasy film Damsel vyjde na Netflixe už v marci.

Netflix vydal prvý trailer na akčný fantasy film Damsel. Hlavnú rolu v ňom stvárnila Millie Bobby Brown (Stranger Things). Zahrala si dievča, ktoré sa stane princeznou. Namiesto svadby ho však obetujú drakovi žijúcemu v jaskyni, ktorému kráľovská rodina niečo dlhuje. 

Odporúčané
Vyskúšali sme Apple Vision Pro v uliciach Bratislavy: Ľudia si nás fotili a čudovali sa. Oplatí sa za 3 500 eur? (Recenzia) Vyskúšali sme Apple Vision Pro v uliciach Bratislavy: Ľudia si nás fotili a čudovali sa. Oplatí sa za 3 500 eur? (Recenzia) 13. februára 2024, 9:30

Princezná sa musí spoľahnúť na svoje zručnosti a odvahu, aby prežila. To jej však nestačí. Rozhodne sa pomstiť za všetky ženy, ktoré kráľovská rodina obetovala, a zničiť ju. Okrem Millie si v snímke zahrali aj Angela Bassett (Black Panther) a Robin Wright (Wonder Woman). Film vyjde na Netflixe 8. marca 2024. 

Domov
Zdieľať
Diskusia