Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti New Balance.
12. februára 2024, 18:00
Čas čítania 1:44
Sponzorovaný obsah

Budú tieto tenisky od New Balance dominovať nadchádzajúcej sezóne? Model 1906R pravdepodobne uvidíš všade

MÓDA MÓDNE DOPLNKY NEW BALANCE TAYLOR SWIFT
Uložiť Uložené

Tieto tenisky by ti schválila aj Taylor Swift.

Tenisky New Balance 1906R oživujú siluetu „dad shoe“ a vracajú nás do módných trendov, ktoré si pamätáme z obdobia 90. rokov a Y2K. Retro estetika bežeckých tenisiek je dotiahnutá do dokonalosti novými farebnými kombináciami a rozložením gélových prvkov, ktoré sú pre New Balance typické. 

Táto silueta je súčasťou dedičstva New Balance a vyzdvihuje fakt, že značka kladie dôraz na remeselné spracovanie a kvalitu. Názov „1906“ nie je náhodný a nápadito odkazuje na rok založenia spoločnosti. 

New Balance si aj v roku 2024 drží svoj hype. Pomohli k tomu svetové celebrity, ako napríklad Taylor Swift či módny trend „clean girl“, ktorý vládol minulému roku.

TikTok si obzvlášť zamiloval model 1906R, ktorý New Balance minulý rok vydala v spolupráci so značkou Ganni. Stačilo, aby sa v nich Taylor Swift prešla po ulici neďaleko svojho bytu v Greenwich Village v New Yorku. Speváčka očividne dokáže vypredať nielen štadióny, ale aj tenisky. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa GQ (@gq)

Veľký comeback 1906R

Náznaky, že New Balance 1906R sú späť, sme začali pociťovať pri ich odhalení na prehliadke japonského dizajnéra Junyu Watanabeho na Men’s Fashion Week v Paríži. Hneď zaujali dve vyhotovenia, ktoré sa objavili na móle pod záštitou Comme des Garçons Homme.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Tsuyoshi "YOSHI" Ikedo (@tysikd)

Následne prišla spomínaná spolupráca New Balance 1906 x Ganni, ktorá zaujala aj Taylor Swift. Nemôžeme vynechať ani januárový release „Heat Be Hot” v podaní Saleheho Bembury, ktorý vdýchol vizuálu ikonickej siluety nový rozmer. 

New Balance 1906R v sivom vyhotovení kúpiš za 160 eur.
New Balance 1906R v sivom vyhotovení kúpiš za 160 eur. Zdroj: New Balance
Kúp si new balance 1906R v sivom vyhotovení

Jedným z dôvodov, prečo si sneakerheads zamilovali 1906R, je, že ide o veľmi variabilný model, ktorý môžeš jednoducho skombinovať k outfitu. Rovnako sa hodí k ležérnejšiemu dennému oblečeniu, ako aj k elegantnejšiemu stylingu na večer. 

Dizajnéri sa pri New Balance 1906R vzdali semišového vrchu, ktorý je typický pre iné populárne modely značky. V tomto prípade zvolili priedušný a syntetický materiál, ktorý sa využíva pri bežeckých topánkach a zároveň rastie aj v rebríčku trendov. Pozornosť, ktorú zažíva tento model posledné mesiace, je očividne zaslúžená. 

New Balance 1906R v béžovom vyhotovení kúpiš za 180 eur.
New Balance 1906R v béžovom vyhotovení kúpiš za 180 eur. Zdroj: New Balance
béžové vyhotovenie new balance 1906R

Samozrejmosťou je pohodlie, priedušnosť, vynikajúca pevnosť a stabilita tenisky. Profil prednej časti topánky na prvý pohľad môže zdanlivo pripomínať obľúbený model 990v5, ale svojou vintage úpravou otvára viac príležitostí na kreatívny styling.

Zvršok topánky je z ultraľahkého materiálu z umelých vlákien, ktoré sú pevné, odolné a rýchloschnúce. Stielku topánky tvorí technológia OrthoLite®, ktorá zaisťuje dokonalú prispôsobivosť tvaru podľa chodidla. Medzipodošva topánky tvorí autentický New Balance cushioning a podošva zas vyniká technológiou Ndurance®. Tá kombinuje technológiu karbónových vlákien s gumou v zadnej časti podošvy pre maximálnu odolnosť proti opotrebovaniu.

V galérii nižšie si môžeš pozrieť dve rôzne vyhotovenia. Na Slovensku sa tieto tenisky predávajú od 160 eur v závislosti od kombinácie farieb. 

Bežové vyhotovenie new balance 1906R
New BalanceNew BalanceNew BalanceNew Balance
Zobraziť galériu
(9)
Domov
Zdieľať
Diskusia