Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
8. februára 2024, 16:30
Čas čítania 4:48
Lukáš Čelka Martin Adam Pavlík

Navštívili sme reštauráciu so sexy obsluhou: ak sa nevieš vpratať do kože a máš problém so sebaovládaním, do Hooters ani nechoď

Navštívili sme reštauráciu so sexy obsluhou: ak sa nevieš vpratať do kože a máš problém so sebaovládaním, do Hooters ani nechoď
Zdroj: Refresher/Lukáš Čelka
REFRESHER GASTROPRIEMYSEL PRAHA
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Návštevníci si musia uvedomiť, že neprišli do strip klubu či do nevestinca, ale do klasického podniku, kam sa ľudia chodia v prvom rade občerstviť. Nepochybne sa však nájdu jedinci, ktorí sem zavítajú iba preto, aby na dievčatá v kuse civeli.

V pražskom Hooters naše oči blúdia všade navôkol, no len málokedy do taniera. Niežeby burgery pred nami nevyzerali vábne – to určite nie, ale podnik má mnoho rušivých elementov.

Na viacerých obrazovkách môžeme sledovať napäté futbalové alebo boxerské zápasy. Ľahko sa ne zadívame a zabudneme, že sme uprostred chodu. Ešte ľahšie sa však dá zadívať na dievčatá – ikonické „Hooters girls“, ktoré sa v krátkych šortkách promenádujú po podniku, aby čo najrýchlejšie doručili objednávky zákazníkom a tí boli spokojní.

Práve ony sú základom konceptu americkej siete reštaurácií Hooters, do ktorej sme zavítali s úmyslom zistiť, či jej návšteva naozaj stojí za to. O netradičnom koncepte podniku sme sa porozprávali aj s čašníčkami, ktoré nám prezradili, že nie vždy to majú so zákazníkmi jednoduché.

Niektorí ich totiž majú viac za sexuálny objekt než za normálne dievčatá s vlastným životom. „Jeden chlap ma prednedávnom chytil za zadok,“ prezradí nám jedna z Hooters girls s tým, že mnohí z mužských návštevníkov na ne nepríjemne zízajú.

Odporúčané
Chef Tomek: V Londýne som najradšej chodil jesť do Dalstonu na trhoviská afrických imigrantov Chef Tomek: V Londýne som najradšej chodil jesť do Dalstonu na trhoviská afrických imigrantov 25. apríla 2024, 13:30

Ešte predtým než spoločne navštívime legendárnu americkú reštauráciu, radi by sme ti pripomenuli, že tvoriť kvalitný obsah môžeme len vďaka našim predplatiteľom. Preto ak sa ti naše reportáže zo zaujímavých miest páčia, podporiť nás môžeš vstupom do klubu Refresher+.

Hooters Praha
Zdroj: Instagram/hootersczechrepublic

Raj pre chlapov

Len čo vkročíš do pražskej pobočky Hooters, zistíš, že hneď na začiatku musíš zvládnuť náročný challenge – nezízať. Sami sa ani nestihneme poriadne zorientovať a pohľady nám utečú na krátke šortky čašníčok. Sme v tom nevinne – každému návštevníkovi udrú ihneď do očí, pretože na to človek jednoducho nie je zvyknutý.

Nebudeme klamať, mierne rozrušení sme aj po usadení. Nevieme, na ktorú stranu sa máme pozrieť skôr, keďže sexy dievčatá sa premávajú hore-dole ostošesť. Občas sa cítime až previnilo a pýtame sa samých seba, či ich nesledujeme až príliš často. Ak si to však aj náhodou všimnú, iba nám opätujú úsmev a idú ďalej.

Pri pohľade na dievčatá s kolegom rýchlo pochopíme, že na večerné rande s polovičkou tento podnik asi nie je úplne vhodný.

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 153886 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Aké skúsenosti majú Hooters girls so zákazníkmi.
  • Aké dievčatá majú predpoklady na to, aby sa zamestnali v Hooters.
  • Ako nám v Hooters chutilo.
  • Ako sa k nám správali čašníčky. 
Domov
Zdieľať
Diskusia