Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. februára 2024, 11:29
Čas čítania 1:01
Karolína Uličná

Bizár počas futbalového zápasu: fanúšik na tribúne strčil hráčovi Sevilly prst do zadku

ZAUJÍMAVOSTI FUTBAL
Uložiť Uložené

Poškodený futbalista verí, že vedenie ligy to bude brať vážne rovnako ako napríklad otázku rasizmu.

V pondelok 5. februára sa počas 32. minúty zápasu La Ligy udial zvláštny incident, keď fanúšik v prvom rade tribúny strčil hráčovi prst do zadku. Išlo o Argentínca Lucasa Ocamposa, ktorý sa chystal na vhadzovanie, informuje Besoccer

Kuriozita sa stala v zápase medzi domácim tímom Rayo Vallecano a FC Sevilla. Hráč Sevilly sa musel zastaviť, pretože cítil, ako mu niekto strčil prst do zadku. Tento čin spáchal mladistvý fanúšik tímu Raya. Niektorým to prišlo vtipné, iní ostali pobúrení. 

Ako informoval Sportnet, obscénne gesto školáka už rieši španielska prokuratúra pre mladistvých. „Dúfam, že vedenie ligy to bude brať vážne rovnako ako napríklad otázku rasizmu. Nemyslím si, že všetci fanúšikovia Raya sú rovnakí,“ vyjadril sa futbalista.

Po zakročení rozhodcu hra pokračovala ďalej, fanúšik dostal iba pokarhanie a zápas mohol zo svojho miesta dopozerať. Dohru to má však doteraz.

Ocampos verí vo férový prístup a dúfa, že La Liga sa k tomu postaví rovnako vážne ako k rasizmu. „Snažil som sa byť v pokoji, pretože mám dve dcéry, a dúfam, že im sa niečo také nikdy nestane. Dokážete si predstaviť, čo by sa dialo, keby sa toto stalo v ženskom futbale?“ pýta sa poškodený futbalista.

Zápas, v ktorom došlo k bizarnému incidentu, napokon skončil výhrou FC Sevilla 2 : 1. V tabuľke majú aktuálne 15. miesto, Rayo Vallecano je 13.

Domov
Zdieľať
Diskusia