Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
6. februára 2024, 20:03
Čas čítania 1:05
Ilona Hobzová

Na Netflix sa vracia obľúbená reality šou o hľadaní lásky. Spolu s ďalšími zamilovanými novinkami vyjde symbolicky na Valentína

Na Netflix sa vracia obľúbená reality šou o hľadaní lásky. Spolu s ďalšími zamilovanými novinkami vyjde symbolicky na Valentína
FILMY A SERIÁLY NETFLIX VALENTÍN
Uložiť Uložené

Vo februárových novinkách Netflix stavil na obdobie zamilovaných.

Či už sviatok zamilovaných oslavuješ, alebo nie, jeho marketingu a kampaniam sa zrejme nevyhneš. Ružová farba, srdiečka a zamilované páry útočia od začiatku februára zo všetkých strán, všetko 14. februára korunuje práve Deň svätého Valentína.

Na lásku sa vo februári zameriava aj streamovací gigant Netflix, ktorý sľubuje poriadnu nálož romantiky. Medzi novinkami, ktoré sa v priebehu mesiaca na platforme objavia, nechýba nová séria obľúbenej reality šou Love Is Blind alebo filmová romantická novinka z prostredia športovej žurnalistiky.

Čo nové bude vo februári na Netflixe?

Jeden deň

Na Netflixe: 8. februára 2024

Emma a Dexter strávia spolu po promócii noc a ráno si ide každý vlastnou cestou. Ich osudy už však zostanú navždy pevne zviazané. Seriál je natočený podľa románu Davida Nichollsa.

Láska je slepá: 6. séria

Na Netflixe: 14. februára 2024

 
Na ceste za láskou vykročia nezadaní v americkom Charlotte do neznáma, nasťahujú sa do malých izieb a strávia v nich štyri divoké týždne plné romantiky a sebapoznávania.

Láska je slepá
Zdroj: Netflix

Pripraviť, pozor, láska

Na Netflixe: 15. februára 2024


Vo svete, kde je čoraz menej mužov, sa obyčajná predavačka dostane do zoznamovacej súťaže, ktorú štát organizuje len párkrát do roka.

Připravit, pozor, láska
Zdroj: Netflix

Klinika zlomených sŕdc

Na Netflixe: 14. februára 2024


Skeptický novinár neochotne zájde na sedenie pre ľudí so zlomeným srdcom, aby o ňom mohol napísať článok. Nečakane sa tam však zaľúbi do okúzľujúcej terapeutky.

Klinika zlomených srdcí
Zdroj: Netflix

Hráčky

Na Netflixe: 14. februára 2024

Športová novinárka má celý arzenál baliacich hier a vie si ich užiť, lenže potom sa nečakane zamiluje. Čo teraz, keď nestačí len skórovať, ale treba do hry dať aj srdce? Drzá a svižná romantická komédia, v ktorej hrajú Gina Rodriguez, Damon Wayans Jr. a Tom Ellis („Lucifer“).

Domov
Zdieľať
Diskusia