Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. februára 2024, 16:00
Čas čítania 4:58
Richard Balog

Outfit check domácich celebrít: Sexy Dara Rolins či Separ v bunde za 8 000. Niektorí vytiahli šperky v cene nových áut

Outfit check domácich celebrít: Sexy Dara Rolins či Separ v bunde za 8 000. Niektorí vytiahli šperky v cene nových áut
Zdroj: Instagram/@dararolins_vermi, @dalybhahacrew, Lousy Auber
MÓDA OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY
Uložiť Uložené

Nájdi čerstvú módnu inšpiráciu v outfitoch, ktoré ukázali v posledných týždňoch česko-slovenské hviezdy šoubiznisu.

Hviezdy slovenského a českého šoubiznisu si módu užívajú plnými dúškami, pričom svoje šatníky pravidelne dopĺňajú o high fashion modely oblečenia a doplnkov, limitované páry tenisiek, drahé švajčiarske hodinky, ale aj šperky v cene nových áut.

Pozri si 12 najlepších outfitov v podaní ľudí ako Separ, Dalyb, Ektor, Dara Rolins alebo Monika Marešová a presvedč sa o tom, že inšpiráciu nemusíš hľadať na profiloch zahraničných celebrít. 

Ak ťa bavia články o módnych trendoch, novinkách, outfitoch alebo inšpiratívnych ľuďoch, ktorí vynikajú v odevnom priemysle, umení a kultúre, staň sa členom klubu REFRESHER+ a získaš prístup bez obmedzení k celému obsahu na webe.
Odporúčané
Zimná móda nie je nudná. Pozri si luxusné outfity Sloveniek a Češiek, s ktorými by sa nestratili ani na fashion weekoch Zimná móda nie je nudná. Pozri si luxusné outfity Sloveniek a Češiek, s ktorými by sa nestratili ani na fashion weekoch 3. februára 2024, 12:30

Po dlhom čase máme v článku s najlepšími celebritnými outfitmi Separa. Najstreamovanejší slovenský raper na Spotify sa predviedol v modeloch, ktorých cena presahuje 10 000 eur. 

Na fotografii nižšie od Kuba Kríža má oblečenú bundu s retailom 8 000 eur z debutovej kolekcie Pharrella Williamsa pre Louis Vuitton s digitálnym armádnym vzorom, široké nohavice Balenciaga a mikinu od Mie Tomanovej, ktorú kúpiš za približne 100 eur v online obchode. 

Ako obuv zvolil Separ limitovaný model tenisiek Air Jordan 1 High OG SP „Mocha“ x Travis Scott. Doplnky sú kategóriou samou osebe, stačí ak sa pozrieš na hrubú zlatú reťaz, sériu prsteňov alebo hodinky značky Rolex. Ak ťa zaujali slnečné okuliare, ide o kúsok od Balenciagu. 

Separ
Zdroj: Instagram/@separ__dms, Kubo Krížo

Zo zjazdovky do après ski baru a naspäť na prašan. V tomto duchu sa nesie tento cool outfit v podaní Michala „Yakshu“ Novotného, ktorý stojí za množstvom úspešných projektov vrátane televíznych šou, vizuálov áčkových raperov či LOVE THEM running clubu. 

Páperovú bundu s lesklou povrchovou úpravou od značky Burton doplnil o lyžiarske okuliare Celine a fialovú rebrovanú čiapku z vlastných dielní. Ak máš pred sebou lyžovačku, pokojne sa môžeš inšpirovať. 

Michal Yaksha Novotný
Zdroj: Instagram/@yak.sha

Inšpirovať sa môžeš aj týmto fresh zimným výtvorom od Dalyba z horského prostredia rakúskych Álp. Multitalentovaný umelec, ktorý (hádam už) čoskoro vydá nový sólový album, si vychutnával jazdu v nadupanom BMW radu 5 v páperovej bunde zo spolupráce Moncler a Rick Owens za približne 2 300 eur, širokých modrých rifliach s dierami a nylonovej obuvi s výplňou z dielní módneho domu Prada.  

Takýto cool štýl nenadobudneš lúsknutím prstov, ale s odstupom času, ak budeš skúšať a testovať, ktoré kúsky ti sedia nielen proporčne, ale aj odzrkadľujú tvoju osobnosť. Dalyb je ikona a tento outfit nás baví úplne celý. 

Dalyb
Zdroj: Instagram/@dalybhahacrew, Lousy Auber

Už sme to uviedli niekoľkokrát, ale musíme to zopakovať. Majk Spirit patrí v posledných mesiacoch medzi najlepšie oblečených mužov na Slovensku, pričom veľkú zásluhu na tom nesie jeho manželka Maria, ktorá je pravidelne v našich článkoch s najlepšími outfitmi. 

Na fotografii vyššie, ktorá pochádza zo sprievodného videa k skladbe budChlap z raperovho albumu nový čLOVEk 2.0, má na sebe mikinu z dielní módneho domu Dior za viac ako 1 000 eur, páperovú vestu s logom Stone Island na zips v hodnote približne 600 eur a od talianskej značky je aj zimná čiapka. Finálny dotyk dodal luxusný zlatý prsteň, ktorý je z ateliéru Roberto Coin. 

Majk Spirit
Zdroj: Instagram/@majkspirit

Českú rapovú elitu v najnovšom výbere celebritných outfitov zastupuje Ektor. Interpret, ktorý plánuje vypredať O2 Arénu 25. októbra, sa v sprievodnom vizuále k skladbe Bars ukázal v luxusnom outfite. Teplákovú súpravu od značky Sergio Tacchini doplnil o nádhernú vatovanú vestu s logom módneho domu Prada na prednej strane za 2 000 eur a modro-biele tenisky Louis Vuitton Trainer s cenou 1 000 eur. 

Ektor týmto outfitom potvrdil svoje tvrdenie, že si našiel záľubu v high fashion, a my nenamietame. Pristane mu to viac ako v základných modeloch tenisiek Air Jordan a súpravách s logom Nike. 

Ektor
Zdroj: Instagram/@realektor, Thomas Habr

O pozornosť sa hlási aj renomovaný český stylista Filip Vaněk, ktorý vyšiel do ulíc v tomto fresh outfite, ktorému dominovala vrchná vrstva s charakteristickým vzorom Burberry z poslednej mužskej kolekcie.

Z dielní britského módneho domu je aj kožená taška cez plece a kabát v zelených tónoch, ktorý perfektne ladí s modelmi od Daniela Leeho, je od českého návrhára Jana Černého. Už chápeš, prečo Filip Vaněk oblieka najväčšie hviezdy v šoubiznise. 

Filip Vaněk
Zdroj: Instagram/@filipvanek

Mužskú polovicu outfitov uzatvárame dvojicou Martin CastorYanick Buti, ktorí spoločne založili a tvoria značku Chew Forever (dizajny nosí napríklad J Balvin, 21 Savage či The Weeknd). 

Obaja majú oblečené modely od vlastnej značky, a to či už v podobe dvojvrstvového trička s originálnym grafickým motívom, ktoré má na sebe Martin, alebo v prípade mäkkých čiapok s nápisom Chew, respektíve abstraktnou kresbou. Ak ti je blízky streetwear, túto dvojicu by si mal/-a sledovať, keďže plánujú veľké veci. 

Martin Castor, Yanick Buti, Chew Forever
Zdroj: Instagram/@chew_forever, Benedikt Renč
Odporúčané
TOP 10 zimných outfitov v podaní Alicie Roddy. Inšpiruj sa štýlom jednej z najlepších módnych influenceriek TOP 10 zimných outfitov v podaní Alicie Roddy. Inšpiruj sa štýlom jednej z najlepších módnych influenceriek 28. januára 2024, 9:30

Dara Rolins je popkultúrna ikona česko-slovenského šoubiznisu, čo potvrdila dvojicou vypredaných šou v O2 Aréne v polovici januára, na ktorých predviedla kostýmy hodné svetových hviezd. Rovnaké boli aj samotné koncerty. 

Umelkyňa, ktorá je na scéne od detstva, zreje ako kvalitné víno a chválou nemôžeme šetriť ani v prípade jej štýlu. V spolupráci so stylistom Andrejom Kusalíkom, ktorý sa stará aj o štýl Dominiky Cibulkovej, vytvorili aj túto sexy siluetu, ktorú tvorili vysoké červené čižmy od módneho domu Prada, obtiahnuté ružové body s trblietkami a v neposlednom rade dlhý kabát s lesklou povrchovou úpravou spod rúk návrhára Pavla Dendisa. Dokonalé zo všetkých uhlov pohľadu. 

Dara Rolins
Zdroj: Instagram/@dararolins_vermi

Dara Rolins je goddess, o čom nás presvedčila aj v druhom outfite z pražskej O2 Arény, tentoraz po boku svojho priateľa, bývalého českého futbalistu Pavla Nedvěda, ktorý zabodoval v modeloch Burberry s charakteristickým štvorčekovaným vzorom. 

Popová diva mala na sebe oblečený úzky čierny overal s metalickými odleskmi, ktorý spoločne so stylistom doplnila o vysoké strieborné čižmy na podpätkoch a v neposlednom rade o skvelú vizáž.

Dara Rolins, Pavel Nedvěd
Zdroj: Instagram/@dararolins_vermi

Jedna z najpopulárnejších slovenských influenceriek Lucia Hrušková, známa ako @lucypug, predviedla takýto fresh zimný look s pozadím, do ktorého sme sa zamilovali na prvý pohľad. 

Na čiernobielej fotografii to síce nevidno, ale Lucy má oblečený dlhý kabát v neprehliadnuteľnej červenej farbe, pod ktorým má sivý rolák s rebrovanou textúrou a so zapínaním na zips. Úzku spodnú vrstvu doplnila o čiernu koženú obuv na platforme. Výsledný outfit funguje na výbornú. 

Lucia Hrušková
Zdroj: Instagram/@lucypug

Jeden z najlepších, ak nie vôbec najlepší outfit, ktorý sme videli na známych Slovenkách v posledných mesiacoch. Barbora Franeková nás posadila na zadok v tejto elegantnej, ale veľmi fresh siluete, keď zladila výrazné sako so širokými čiernymi nohavicami a s voľnou bielou košeľou, ktorej manžety prečnievali spod vrchnej vrstvy.

Čerešničkou na tomto „mužskom“ looku je kravata. Kúsky sú od značky REMAIN. Riaditeľka magazínu Top Fashion má jedinečný módny vkus a tento outfit je toho perfektným príkladom. Inšpiruj sa a budeš hviezda. 

Barbora Franeková
Zdroj: Instagram/@barborafranekova, Maria Hason

Sofistikovaný zimný outfit predviedla v uliciach aj Erika Palkovičová. Jedna z najúspešnejších slovenských modeliek, ktorú si zamiloval New York aj Tokio, stavila na dlhý trenčkot od značky The Frankie Shop, klasické čierne nohavice, prúžkovaný sveter a tenisky Air Jordan 1 Retro High. Práve obuv dodala mladícku drzosť inak elegantnému vzhľadu, ktorý bude fungovať nielen túto zimu, ale aj mnoho ďalších. 

Erika Palkovičová
Zdroj: Instagram/@eripalko

Z nášho pohľadu jedna z najväčších módnych hviezd zo Slovenska s dosahom na viac ako milión sledovateľov. Petra Macková vyzerá dobre vo všetkom, čo si na seba oblečie, a to či už vytiahne sexy obtiahnuté šaty, alebo koženú motorkársku bundu a krátku sukňu s topánkami na podpätkoch ako na fotografii nižšie. 

Bratislavčanka šikovne skombinovala tvrdú vrchnú vrstvu s jemnými minimalistickými modelmi a výsledkom je atraktívny vzhľad, v ktorom vynikli dlhé štíhle nohy populárnej influencerky. 

Petra Macková
Zdroj: Instagram/@pepamack

Zoznam uzatvárame Monikou Marešovou, ktorá si interiér Monnaie de Paris (Parížska mincovňa) pozrela v tomto noblesnom outfite vyskladanom z čiernych modelov Saint Laurent. Kombináciu dlhých šiat a saka so širokými ramenami doplnili elegantné topánky s otvorenou pätou na podpätkoch a známa kabelka Bottega Veneta. 

Monika Marešová znovu potvrdila, že patrí medzi najštýlovejšie Češky v šoubiznise a materstvo jej ešte viac pridalo na sexepíle. 

Monika Marešová
Zdroj: Instagram/@monikamaresova
Odporúčané
Luxus na svahu predviedli Dara Rolins aj Karolína Chomisteková. Ktorá Slovenka vyzerala na lyžovačke najlepšie? Luxus na svahu predviedli Dara Rolins aj Karolína Chomisteková. Ktorá Slovenka vyzerala na lyžovačke najlepšie? 10. januára 2024, 11:30
Domov
Zdieľať
Diskusia