Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. februára 2024, 12:30
Čas čítania 3:48
Richard Balog

Zimná móda nie je nudná. Pozri si luxusné outfity Sloveniek a Češiek, s ktorými by sa nestratili ani na fashion weekoch

Zimná móda nie je nudná. Pozri si luxusné outfity Sloveniek a Češiek, s ktorými by sa nestratili ani na fashion weekoch
Zdroj: Instagram/@andicsinger
MÓDA MÓDA REFRESHER OUTFITY
Uložiť Uložené

Fresh páperové bundy, mäkké kabáty aj luxusné doplnky v outfitoch, ktoré vyzerajú skvelo. Takto sa obliekli módne influencerky z našich končín v januári.

Hľadáš módnu inšpiráciu u známych zahraničných influenceriek? Nemusíš chodiť až tak ďaleko. Užitočné triky, fresh kúsky a nápady na rôzne outfity nájdeš aj v príspevkoch mnohých Sloveniek a Češiek, ktoré žijú módou a dokážu ti, že majú skvelý vkus.

Dodajú ti odvahu aj sebavedomie. Ani sa nenazdáš a zrazu si obliekaš šaty, ktoré máš v šatníku roky, a kombinuješ to, čo kedysi neprichádzalo do úvahy. Pozri si 10 najlepších outfitov z domáceho prostredia, ktorými sa môžeš inšpirovať v najbližších týždňoch, keďže zima ešte určite nepovedala svoje posledné slovo.

V pravidelnom výbere ani tentoraz nechýbajú známe tváre ako Petra Macková či Karolína Chomisteková, ale naše srdcia si získala napríklad aj Viviane Kerstin Terschawetz vo fresh mestskej siluete.

Ak ťa bavia články o módnych trendoch, novinkách, outfitoch alebo inšpiratívnych ľuďoch, ktorí vynikajú v odevnom priemysle, umení a kultúre, staň sa členom klubu REFRESHER+ a získaš prístup bez obmedzení k celému obsahu na webe.
Odporúčané
TOP 10 zimných outfitov v podaní Alicie Roddy. Inšpiruj sa štýlom jednej z najlepších módnych influenceriek TOP 10 zimných outfitov v podaní Alicie Roddy. Inšpiruj sa štýlom jednej z najlepších módnych influenceriek 28. januára 2024, 9:30

Viviane Kerstin Terschawetz @viviane__kerstin

Prvý tohtoročný výber najlepších outfitov v podaní Sloveniek a Češiek otvárame fresh mestskou siluetou od influencerky Viviane Kerstin Terschawetz, ktorá má u nás premiéru.

Atraktívna plavovláska si získala našu pozornosť vďaka kombinácii mäkkého kožucha, vlneného svetra, širokých nohavíc a tenisiek Adidas Originals, ktoré dodali outfitu príjemný nádych streetwearu. Chválime aj výber doplnkov v podobe slnečných okuliarov s efektom mačacích očí a kabelky Chanel.

Viviane Kerstin Terschawetz
Zdroj: Instagram/@viviane__kerstin

Barbora Franeková @barborafranekova

Len málo Sloveniek má taký charakteristický štýl obliekania ako Barbora Franeková. Kráľovná krásy z roku 2009 a riaditeľka magazínu Top Fashion je známa svojím minimalistickým vkusom, ktorý nám ukázala aj začiatkom januára, keď vyšla do ulíc v dlhom koženom kabáte spod rúk návrhárky Ivany Mentlovej.

Luxusný čierny kúsok, ktorý bude vyzerať skvelo aj o dvadsať rokov, doplnila o vlnený sveter, nohavice v rovnom strihu a kožené čižmy so skosenými podpätkami. Výsledný vzhľad je hodný inšpirácie.

Barbora Franeková
Zdroj: Instagram/@barborafranekova

Petra Macková @pepamack

Do rovnakej skupiny ako Barbora Franeková patrí aj najsledovanejšia módna influencerka zo Slovenska Petra Macková, ktorá je známa pre svoju lásku k jednoduchým líniám a sofistikovaný štýl.

Rodáčka z Bratislavy má na fotografii nižšie oblečené predĺžené sako v sivej farbe z dielní The Frankie Shop, krátku čiernu sukňu a úzke kožené čižmy na podpätkoch s hranatými špicami. Ako doplnky zvolila slnečné okuliare od módneho domu Dior a čiernu prepletanú kabelku v tvare košíka Miu Miu, ktorá stojí viac ako 2 000 eur.

Petra Macková
Zdroj: Instagram/@pepamack

Andy Csinger @andicsinger

Žiadne výhrady nemáme ani voči dokonalému mestskému outfitu od Andy Csinger, ktorá si príjemnú zimnú klímu v Puglii vychutnávala v obrovskom kabáte od značky Source Unknown, pod ktorým mala oblečený vrúbkovaný sivý sveter s hlbokým véčkovým výstrihom.

Ako obuv zvolila populárna influencerka široké čierne čižmy z dielní značky By Malina, v ktorých vynikli jej štíhle nohy. Kabelka je newyorskej značky BOYY a kontrastné slnečné okuliare sú Miu Miu. Cena celého outfitu je viac ako 3 000 eur.

Andy Csinger
Zdroj: Instagram/@andicsinger

Karolína Chomisteková @karolinachomistek

Modelka a módna influencerka Karolína Chomisteková je nekorunovanou kráľovnou krásy slovenských zjazdoviek, keďže počas zimy predvádza jeden skvelý lyžiarsky outfit za druhým.

Počas svojej poslednej lyžovačky vo Vysokých Tatrách predviedla hneď niekoľko luxusných kombinéz vrátane tohto modelu s výrazným vzorom od značky Perfect Moment, ktorý kúpiš za 920 eur v online obchode. Ako obuv mimo trate zvolila ikonické Moon Boots v červeno-bielej schéme, ktoré perfektne doplnili siluetu.

Ak hľadáš viac inšpirácie z vysokohorského prostredia, pozri si náš článok s najlepšími lyžiarskymi outfitmi.

Karolína Chomisteková
Zdroj: Instagram/@karolinachomistek
Odporúčané
Luxus na svahu predviedli Dara Rolins aj Karolína Chomisteková. Ktorá Slovenka vyzerala na lyžovačke najlepšie? Luxus na svahu predviedli Dara Rolins aj Karolína Chomisteková. Ktorá Slovenka vyzerala na lyžovačke najlepšie? 10. januára 2024, 11:30

Ivana Mentlová @ivanamentlova

Ak je Karolína Chomisteková nekorunovanou kráľovnou krásy slovenských zjazdoviek, tak Ivana Mentlová je kráľovnou luxusného štýlu, o čom nás presviedča každý mesiac.

V januári vyšla obľúbená návrhárka do ulíc Prahy v tomto elegantnom outfite, ktorému dominoval snehobiely kožuch. Ten si navyše vytvorila sama. Čierne nohavice v širokom strihu sú od módneho domu Chanel, zatiaľ čo čižmy na podpätkoch sú Maison Margiela Tabi a slnečné okuliare s oválnym rámom nájdeš v ponuke značky Celine.

Ako býva pri Ivane zvykom, kabelka je z dielní Hermès a jej cena sa rovná hodnote niektorých jazdených áut. Všetko spolu funguje na jednotku s hviezdičkou a už teraz sa tešíme, akým outfitom nás známa Češka poteší ďalší mesiac.

Ivana Mentlová
Zdroj: Instagram/@ivanamentlova

Maria Dušička @maria.dusicka

Vieme, Maria Dušička nie je Slovenka ani Češka, ale vďaka manželstvu s raperom Majkom Spiritom sme si ju „privlastnili“ a jej vkus je pre nás každodennou inšpiráciou.

V poslednom mesiaci nás Maria potešila viacerými štýlovými mestskými kombináciami, spomedzi ktorých sme vybrali tento elegantný vzhľad s bielym kabátom. Mäkký vrchný diel v lichotivom strihu od značky The Frankie Shop doplnila o zvonové nohavice a sériu luxusných doplnkov vrátane kabelky s charakteristickou sponou módneho domu Chanel, kožené rukavice bez prstov, slnečné okuliare Celine či šperky z klenotníctva Roberto Coin. 

Maria Dušička
Zdroj: Instagram/@maria.dusicka

Alexandra Sedláčková @alexsedlackova

Úplne odlišný vibe má tento zimný outfit od Alexandry Sedláčkovej, ale baví nás rovnako ako luxusné siluety.

Jedna z obľúbených módnych influenceriek z našich končín stavila na overenú kombináciu páperovej bundy, v tomto prípade má oblečený béžový model od Acne Studios so širokými nohavicami od značky Massimo Dutti a výsledok je božský. Zvyšok outfitu dotvorila dlhým vlneným šálom, ktorý farebne ladí s bundou, čiapkou a rukavicami.

Alexandra Sedláčková
Zdroj: Instagram/@alexsedlackova

Karolína Mališová @karolinamalisova

Miesto v januárovom výbere najlepších outfitov má aj influencerka Karolína Mališová, a to vďaka tejto sviežej mestskej kombinácii, ktorej dominuje dlhý čierny kabát s mäkkou podšívkou od značky LeGer by Lena Gercke.

Bavia nás aj čierne rifle s vintage efektom, špicaté čižmy na úzkych podpätkoch, kabelka Bottega Veneta s charakteristickým prešívaním intrecciato za približne 1 500 eur či klasické slnečné okuliare Ray-Ban.

Karolína Mališová
Zdroj: Instagram/@karolinamalisova

Zorka Hejdová @zorkahejdova

Návrhárka Ivana Mentlová má v dnešnom článku niekoľkonásobné zastúpenie vďaka svojim návrhom vrchných vrstiev, na ktoré nedá dopustiť ani moderátorka Zorka Hejdová.

Sympatická plavovláska zladila krátky kožuch so širokými rifľami v tmavosivom odtieni, s pohodlnou obuvou na hrubej podrážke, kontrastnou kabelkou Gucci Jackie 1961 Small Hobo za viac ako 2 500 eur a so slnečnými okuliarmi s logom Celine. Inšpiruješ sa týmto fresh lookom?

Zorka Hejdová
Zdroj: Instagram/@zorkahejdova
Odporúčané
Outfity známych tvárí z týždňov módy: Kylie Jenner ukázala božské krivky, elegantná Rihanna či Pusha T a Gunna v luxusných kúskoch Outfity známych tvárí z týždňov módy: Kylie Jenner ukázala božské krivky, elegantná Rihanna či Pusha T a Gunna v luxusných kúskoch 29. januára 2024, 11:45
Domov
Zdieľať
Diskusia