Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. januára 2024, 17:31
Čas čítania 0:53
Monika Růžičková

BBC pripravuje dokumentárny film o Kleopatre. Objaví sa v ňom aj Kim Kardashian

BBC pripravuje dokumentárny film o Kleopatre. Objaví sa v ňom aj Kim Kardashian
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY EGYPT KIM KARDASHIAN
Uložiť Uložené

Elizabeth Taylor, známa najmä vďaka role Kleopatry, dostane vlastný trojdielny dokument.

BBC pripravuje trojdielny dokumentárny film o Elizabeth Taylor s názvom Elizabeth Taylor: Rebel Superstar. Na projekte spolupracuje aj Kim Kardashian, ktorá sa objaví priamo v dokumente a bude sa podieľať aj na produkcii, informovalo Variety.

Očakáva sa, že v dokumente budú vystupovať tí, ktorí Taylor poznali najlepšie, jej rodina, priatelia a kolegovia z hereckého obsadenia. Televízia BBC poverila produkčnou spoločnosťou Passion Pictures, ktorá v minulosti získala za svoju prácu Oscara. „Elizabeth Taylor bola bojovníčka. Je dôkazom toho, že sa môžete neustále vyvíjať a meniť, mať rôzne kapitoly vo svojom živote,“ hovorí Kim Kardashian.

Šéfredaktor BBC Alistair Pegg povedal, že seriál ukáže nový pohľad na Elizabeth Taylor – jej herecké techniky a výkony, ako aj jej schopnosť znovu objaviť samu seba. Okrem Kardashian sa v dokumente objaví aj herečka a veľká priateľka Taylor Joan Collins, ktorá sa sama uchádzala o úlohu Kleopatry.

 

Jedna z najvýznamnejších filmových hviezd 20. storočia a dvojnásobná držiteľka Oscara bola známa nielen ako herečka. Okrem iného bola angažovanou filantropkou a bojovníčkou za práva ľudí, ktorí boli nakazení vírusom HIV. Zomrela v roku 2011 vo veku 79 rokov.

Odporúčané
Ako som vzal frajerku na prvú dovolenku do Egypta: balil mi ju sexuchtivý Abdul a náš 4* hotel mal úroveň ako motely na Domaši Ako som vzal frajerku na prvú dovolenku do Egypta: balil mi ju sexuchtivý Abdul a náš 4* hotel mal úroveň ako motely na Domaši 30. decembra 2022, 17:00

Kim Kardashian sa v poslednom čase čoraz viac angažuje vo filmovom priemysle. Nedávno si zahrala aj vo filme Ryana Murphyho American Horror Story. Hrala hlavnú úlohu v komédii The 5th Wheel, ktorú aj spoluprodukovala.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian (@kimkardashian)

Domov
Zdieľať
Diskusia