Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
26. januára 2024, 15:50
Čas čítania 0:55
Radka Klučárová

Na zúbkovú vílu či na nový semafor. Andrejovi Dankovi ľudia na účet posielajú centy. Z ich odkazov pôjdeš do kolien

OSOBNOSTI ANDREJ DANKO SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Slováci sa týmto spôsobom bavia na Dankovej nedávnej autonehode, pri ktorej zramoval semafor v Dúbravke a z miesta nehody ušiel.

Na Dankovom účte momentálne svieti suma 67 centov. Slováci však majú o zábavu postarané. Každý „sponzor“ mu totiž okrem symbolického centu či dvoch venoval aj odporúčanie, ako s nimi naložiť, všimol si Denník N.

„Kapitánovi Andrejovi z Revúcej na nový semafor a prístroj na meranie alkoholu,“ odkazuje mu Milan. Na horšie časy mu prispel aj Martin: „... keby predsa len Trump nevyhral voľby a Putin vojnu...“ Centík prispela aj zúbková víla Denisa. „Od zúbkovej víly, bozkávam všade,“ napísala.

Andrej Danko.
Andrej Danko. Zdroj: TASR/Jakub Kotian

Slováci sa týmto spôsobom bavia na Dankovej nedávnej autonehode, pri ktorej zramoval semafor v Dúbravke a z miesta nehody ušiel. Dychovú skúšku absolvoval až 15 hodín po nehode a tvrdil, že si domov odišiel ošetriť zranenia. Neskôr výpoveď zmenil a povedal, že si pri nehode zlomil zub, ktorý mu lekári prilepili späť. 

„Adresu na lepidlo na zub by som Vás poprosil, čo pošlem,“ odkázal Jakub. Niektorí si uťahujú aj z jeho známych brbtov a posielajú ho na logopédiu, prispievajú mu na semafor alebo ho posielajú do Ruska. 

Odporúčané
PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal 7. apríla 2024, 6:22

Denník N upozornil, že platby s výsmešnými poznámkami musí podľa zákona kandidát vrátiť. A to z dôvodu, že o platcoch nemá dostatočné identifikačné údaje.

Slovenská sporiteľňa - transparentný účet A. Danka
Zdroj: Slovenská sporiteľňa - transparentný účet A. Danka

 Predseda SNS Andrej Danko oficiálne oznámil kandidatúru v tohtoročných prezidentských voľbách. Vo štvrtok (26. januára) odovzdal 20-tisíc podpisov. V Slovenskej sporiteľni si už stihol zriadiť trasparentný účet, na ktorý mu vo veľkom chodia jedno- alebo dvojcentové platby a väčšine z nich nechýbajú výsmešné poznámky.

Domov
Zdieľať
Diskusia