Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. januára 2024, 10:56
Čas čítania 0:34
Barbora Adamkovičová

Fanúšikovia na tribúnach skandovali jeho meno. Hudáček po vyhadzove z Česka odohral svoj prvý zápas v Nemecku

ŠPORT HOKEJ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Slovenský brankár sa počas premiérového zápasu v nemeckej lige predviedol. Novému klubu vychytal víťazstvo.

Slovenský brankár Július Hudáček sa v nemeckej lige predviedol. Svojím výkonom ukončil desaťzápasovú sériu prehier svojho nového tímu Frankfurt Löwen, keď v zápase proti Ingolstadtu zvíťazili 3 : 2. Počas stretnutia sa zaslúžil o 23 zákrokov, informuje portál Športový čas.sk.

Išlo o prvý Hudáčkov zápas od konca minuloročnej sezóny a tiež prvý zápas od jeho kauzy po tom, čo ho vyhodili z českého klubu Rytíři Kladno. Miestnym fanúšikom a ani vedeniu klubu sa totiž nepáčilo, že Hudáček hral za ruskú KHL. Podľa nich tým nepriamo podporoval agresiu na Ukrajine. Predošlú sezónu Hudáček odohral v kazašskom KHL tíme Barys Astana.

Po premiérovom víťazstve v novom klube predviedol aj tradičnú oslavu Hudashow. Keď fanúšikovia na tribúnach skandovali brankárovo meno, bolo zrejmé, že tí so slovenskou posilou a s jeho minulosťou v ruskej propagandistickej lige problém nemajú.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Löwen Frankfurt (@loewenfrankfurt)

Domov
Zdieľať
Diskusia