Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. januára 2024, 16:30
Čas čítania 4:23
Adriana Královičová

6 najluxusnejších lyžiarskych stredísk. Stretneš tu slovenské aj svetové celebrity

OSOBNOSTI CESTOVANIE DOVOLENKA INFLUENCERI KAM NA DOVOLENKU LYŽOVANIE OSOBNOSTI SNOWBOARD
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Luxus, obchody s najlepšími high-fashion značkami, après-ski a dokonalá zábava. Prinášame ti prehľad tých najluxusnejších lyžiarskych destinácií, kde máš šancu na svahu stretnúť celebrity.

V januári sa nám naše Instagramy zapĺňajú fotkami z lyžovačiek, a tak ako je vyľudnená Bratislava, rovnako je (pravdepodobne) na tom aj Hollywood. Mnohé celebrity totiž nájdeš v Aspene. Okrem športu predvádzajú svoje dokonalé outfity a zábery z luxusných barov či hotelov.

Chcel by si niekedy stretnúť na svahu Kendall Jenner, Hailey Bieber, Chiaru Ferragni či Leoša Mareša? Prečítaj si o destináciách, ktorých výber sme si pre teba v tomto článku pripravili. Núdza tu nie je o obchody s najznámejšími high-fashion značkami, cena ubytovania sa dokáže vyšplhať aj na 9 000 eur za noc (a to nehovoríme o celých apartmánoch).

Lukratívne destinácie lákajú hercov, spevákov, influencerov, členov kráľovských rodín, ako aj iné známe osobnosti. Často sú synonymom luxusu, kde si celebrity môžu užívať nielen pohodlie, ale aj súkromie a vychutnávať si vysoký štandard služieb.

Nedávno zaplnili Instagram podobné príspevky od Leoša Mareša, ktorý s manželkou Monikou strávil čas v destinácii Courchevel. Je známe, že si obaja potrpia na módu, a tak svojim fanúšikom ukázali nielen zimné radovánky na lyžiach, ale aj poriadne luxusné nakupovanie.

Odporúčané
Thia Vittek: So známym menom to nie je ľahké, zažila som šikanu. No učili ma, že to, čo nejde ľahko, si viac vážime (Rozhovor) Thia Vittek: So známym menom to nie je ľahké, zažila som šikanu. No učili ma, že to, čo nejde ľahko, si viac vážime (Rozhovor) 28. apríla 2024, 12:30

Aj keď americké celebrity obľubujú Aspen, na chuť začínajú prichádzať aj lukratívnym európskym miestam. Prečítaj si o najluxusnejších zimných destináciách.

Ak máš rád zimu a chcel by si sa inšpirovať štýlovými dokonalými outfitmi, máme pre teba aj módu. Pozri si to najlepšie, čo predviedli známe Češky a Slovenky. Staň sa členom klubu Refresher+ a odoberaj exkluzívny obsah.
kylie jenner kendall jenner kardashian celebrity aspen
Zdroj: Instagram @kyliejenner/@kendaljlenner/@Instagram @kyliejenner/@eleonorabrunaccidivaio
Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 151821 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Koľko stojí noc v luxusnom rezorte Courchevel.
  • Aký hotel obľubujú celebrity v lokalite St. Moritz.
  • Ktoré sídlo si každý rok prenajíma rodina Kardashian v Aspene. 
Domov
Zdieľať
Diskusia