Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. januára 2024, 18:07
Čas čítania 0:31
Radka Klučárová

Slovensko na EURE v ohrození? Milan Škriniar si vážne zranil členok, hrozí mu operácia

ŠPORT MILAN ŠKRINIAR PSG SPRÁVY Z DOMOVA SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Slovenský kapitán Milan Škriniar získal prvú trofej v drese Paríž St. Germain. Pre zranenie ľavého členka však trávnik musel opustiť už v 71. minúte.

Slovenský kapitán Milan Škriniar získal prvú trofej v drese Paríž St. Germain. Jeho tím vo finále zdolal FC Toulouse jednoznačne 2 : 0 a stal sa víťazom francúzskeho superpohára. Veľkú radosť z výhry však poznačilo Škriniarovo zranenie, informuje portál rmcsport.bfmtv.com.

Pre zranenie ľavého členka musel Škriniar v 71. minúte opustiť trávnik. Podľa portálu môže toto zranenie dokonca vážne ohroziť zvyšok sezóny, ale aj Škriniarov štart na majstrovstvách Európy v Nemecku (EURO 2024). Zranenie z finálového zápasu údajne vôbec nie je triviálne a obranca možno bude musieť podstúpiť operáciu.

„Nie je to ľahké zranenie, takže počkáme, čo ukážu testy. Som si však istý, že v najbližších zápasoch bude mimo hry,“ povedal tréner PSG Luis Enrique. Bližšie informácie však prinesú až ďalšie vyšetrenia. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa 🇸🇰Milan Škriniar (@milanskriniar)

Domov
Zdieľať
Diskusia