Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
2. januára 2024, 12:28
Čas čítania 0:38
Karolína Uličná

Ohňostroj v Bratislave podpálil bytovku, kde majú byty Maroš Kramár a Zdeno Chára. Škodu vyčíslili na 100 000 eur

NEWS OSOBNOSTI POŽIAR POŽIAR BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Silvestrovský požiar v Bratislave podpálil strechu nad hlavou aj slovenským prominentom. Spôsobil škodu približne 224 vlastníkom bytov.

V pondelok ráno sme informovali o požiari na streche bytovky v Ružinove, ktorý vypukol krátko pred jednou hodinou v noci. Požiar spôsobený zábavnou pyrotechnikou sa následne rozšíril aj na strechy vedľajších obytných domov a došlo k priamemu ohrozeniu života a zdravia obyvateľov domov, medzi ktorými sú aj slovenskí prominenti.

Odporúčané
 Po privítaní nového roka zasahovali hasiči v bratislavskom Ružinove. Požiar vypukol na streche bytovky Po privítaní nového roka zasahovali hasiči v bratislavskom Ružinove. Požiar vypukol na streche bytovky 1. januára 2024, 8:20

Ako totiž informuje Plus 7 Dní, v roku 2017 byt v tejto časti získala hokejová hviezda Zdeno Chára a v rovnakom paneláku zdedil byt aj herec Maroš Kramár. V tom čase sa však pravdepodobne ani jeden z nich nenachádzal v byte, informoval Nový Čas

Požiar vyhnal na ulicu až 70 ľudí, obyvateľov bytovky. Škody spôsobené ohňom vyčíslili na 100-tisíc eur. Bratislavská polícia začala trestné stíhanie vo veci všeobecného ohrozenia. Polícia taktiež žiada občanov o pomoc pri objasnení okolností požiaru.

V Bratislave platí dokonca aj úplný zákaz používať zábavnú pyrotechniku. Tento predpis sa vo veľkom ignoruje v každej mestskej časti. Partia tínedžerov v Ružinove si vybrala práve strechu bytovky a spôsobili tak obyvateľom novoročnú katastrofu.

chara ruzinov byty
Zdroj: Youtube/@SPORTSNET, Facebook/ostredky.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia