Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
16. novembra 2023, 18:19
Čas čítania 0:33
Martin Adam Pavlík

FOTO: V takejto úlohe si ho ešte nevidel. Marián Mitaš ti v novom filme vyrazí dych, Nemé tajomstvá režú hlboko pod kožu

FOTO: V takejto úlohe si ho ešte nevidel. Marián Mitaš ti v novom filme vyrazí dych, Nemé tajomstvá režú hlboko pod kožu
Zdroj: Instagram/marian.mitas
FILMY A SERIÁLY ČESKÉ FILMY FILMY A SERIÁLY HERCI
Uložiť Uložené

Bezpochyby ide o jeho najlepší a najsilnejší výkon v kariére.

Slovenský herec Marián Mitaš, ktorý si zahral aj s Ryanom Goslingom a Chrisom Evansom v hollywoodskom akčnom filme The Gray Man, stvárnil hlavnú rolu v novej českej psychologickej kriminálnej dráme Tomáša Mašína s názvom Nemé tajomstvá.

V kinách ju nájdeš už od štvrtka 16. novembra. Stvárnil veterinára Martina, ktorý po hrozivej nehode začne trpieť vzácnou chorobou – afáziou. Pacienti majú problém vyjadrovať sa rečou, písmom, prípadne inými znakmi a zároveň nevedia porozumieť významu vnímaných znakov a slov.

Marián Mitaš Nemé tajomstváMarián Mitaš Nemé tajomstvá
Zobraziť galériu
(2)

Herec na predpremiére filmu priznal, že režisér ho nechal v náročných scénach poriadne vytrápiť, ale šlo preňho o mimoriadnu skúsenosť. Ukázal úplne novú hereckú polohu a ide bezpochyby o jeho najlepší a najsilnejší výkon v kariére. Doslova ti vyrazí dych. 

Jeho manželku Eriku si zahrala taktiež skvelá Jana Plodková. Okrem nich v snímke hrajú aj Milena Steinmasslová, Magdaléna Borová, Jan Révai či Jiří Havelka. 

Domov
Zdieľať
Diskusia