Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
6. novembra 2023, 13:21
Čas čítania 1:00
Adriana Královičová

FOTO: Štipľavý odkaz Aguilere či detské kresby. Dom, v ktorom vyrastala Britney Spears, je na predaj za cenu vily v Bratislave

KULTÚRA BRITNEY SPEARS DIZAJN INTERIÉROVÝ DIZAJN
Uložiť Uložené

Nový majiteľ by mohol z domu urobiť múzeum alebo prenájom na Airbnb.

„Christina su*ks, Brit rules.“ Tento nápis nájde nový majiteľ na dverách skrine v detskej izbe Britney Spears. Dom, v ktorom prežila celé svoje detstvo, je totiž na predaj. Realitná spoločnosť Zillow ho ponúka za 1,2 milióna dolárov

Kresby pravdepodobne pochádzajú z obdobia, keď ako 11-ročná navštevovala tábor pre budúce hviezdy The Mickey Mouse Club, kde sa prvýkrát stretla s Christinou Aguilerou, Ryanom Goslingom a Justinom Timberlakom.

Odporúčané
Britney Spears rozpovie svoj príbeh: v knihe píše o tehotenstve s Timberlakom aj o tom, prečo si v roku 2007 oholila hlavu Britney Spears rozpovie svoj príbeh: v knihe píše o tehotenstve s Timberlakom aj o tom, prečo si v roku 2007 oholila hlavu 21. októbra 2023, 11:00

V nehnuteľnosti, ktorá je v štýle ranča, sa zachoval pôvodný nábytok či maľby na stenách, ktoré Britney nakreslila ako malé dievča. Súčasťou pozemku je veľké tanečné štúdio, kde si popová ikona nacvičovala prvé tanečné kreácie.  

„Dom si zaslúži jedinečného investora. Mohol by využiť všetky pôvodné prvky v dome a premeniť ho napríklad na Airbnb. Je možné z neho urobiť aj múzeum, alebo odovzdať ho niekomu, kto by chcel jednoducho vlastniť kúsok hudobnej histórie,“ hovorí realitná maklérka.

Britney Spears, dom, osobnosti, architektura
Zdroj: Zillow

V roku 2021 predal otec speváčky rodinnú nehnuteľnosť za 275 000 dolárov. Nový majiteľ však dobre vedel, že pokiaľ všetko ponechá v pôvodnom stave, bude vlastniť dom s veľkou dávkou nostalgie, čo bolo pre neho výborným investičným ťahom. Rezidencia sa nachádza na vidieku v Kentwoode. Ponúka tri spálne, tri kúpeľne, a to na pozemku s celkovou rozlohou 190 štvorcových metrov. Je obklopená rozľahlým parkom.

V interiéri zostalo mnoho pôvodného vybavenia, dominuje mu najmä drevo. To zdobí nielen podlahy, ale aj steny takmer v každej miestnosti. Ružová detská izba, ktorá patrila Britney, je stále ozdobená kresbami, na dverách je zachovaný nápis „princess“. 


V galérii nižšie si pozri interiér aj exteriér legendárnej nehnuteľnosti.

Britney Spears, dom, osobnosti, architekturaBritney Spears, dom, osobnosti, architekturaBritney Spears, dom, osobnosti, architekturaBritney Spears, dom, osobnosti, architektura
Zobraziť galériu
(24)
Domov
Zdieľať
Diskusia