Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. októbra 2023, 9:00
Čas čítania 4:45
Jana Chovancová

9 nadupaných Halloween párties v Bratislave: Kam ťa v maske pustia zadarmo?

9 nadupaných Halloween párties v Bratislave: Kam ťa v maske pustia zadarmo?
Zdroj: Canva
ZAUJÍMAVOSTI HALLOWEEN
Uložiť Uložené

V zozname tých najlepších halloweenskych podujatí si na svoje prídu azda všetci. Nachádzajú sa medzi nimi akcie s retro, rockovou, latino aj hard techno hudbou.

Kamoši už plánujú silvestrovskú chatu a ty ešte netušíš, kde osláviš Halloween? Nezúfaj, možností je skutočne veľa. V Refresheri nás zaujímalo, kde v Bratislave koncom októbra vypuknú tie najlepšie párties. 

Ušetrili sme ti prácu a dali dokopy zoznam udalostí, ktoré by si si na Halloween nemal dať ujsť. Všetky sa budú organizovať v známych kluboch v Bratislave. V článku nájdeš ceny vstupov, line-up a DJ-ov, rovnako ako všetky ostatné potrebné informácie. 

Ak sleduješ náš web, určite ti neuniklo, že naň pravidelne prispievame aj článkami o cestovaní. Nájdeš tam napríklad tipy na lacné letenky, strašidelné halloweenske ubytovania, zaujímavosti z rôznych kútov sveta, ale aj nadupané rozhovory s inšpiratívnymi ľuďmi. Snažíme sa tvoriť pre teba pútavý content, preto ak sa ti naša tvorba páči, podpor náš redakčný tím a staň sa členom klubu Refresher+

Odporúčané
Cestovala som po Srí Lanke: Je to krajina zvláštnych zamestnaní, človeku zaplatíš za to, že ti na WC odmotá a podá toaleťák Cestovala som po Srí Lanke: Je to krajina zvláštnych zamestnaní, človeku zaplatíš za to, že ti na WC odmotá a podá toaleťák 30. septembra 2023, 9:30

REFRESHER Halloween párty – Šafko Klub

Kedy? 31. 10. 2023

Kde? Šafko Klub, Šafárikovo námestie 7 (mapa nižšie)

Cena vstupu: ak prídeš v maske, vstup je ZADARMO, ak bez masky, zaplatíš si 5 eur

Zaži nezabudnuteľnú párty spoločne s Refresherom. Čakajú na teba skvelí interpreti, unikátne priestory nového klubu a čo viac, budeš mať možnosť nazrieť do strašidelných a doteraz nepredstavených zadných priestorov Šafko Klubu. Nezabudni na kostým, s ktorým budeš mať vstup zadarmo. 

Lineup: 
🎃 Otec Mirec (Rudeboys Radio)
🎃 Grimaso 
🎃 Tana Ka
🎃 Yanko Kral 

 

Halloween Party – Luna Bar 

Kedy? 31. 10. 2023 od 21.00 do 4.00 h

Kde? Luna Bar, Hotel Kyjev, Rajská 2 (mapa nižšie)

Cena vstupu: pre pánov 10 €, pre dámy „free“

Strašidelná halloweenska párty sa odohrá aj v obľúbenom Luna Bare. Program na stránke síce organizátori ešte nezverejnili, no na hlavnej stránke si už teraz vieš vopred rezervovať stôl. Ak ani nestihneš, nezúfaj, možno ti nejaká príšera dovolí prisadnúť si. 

Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 4
Domov
Zdieľať
Diskusia