Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. októbra 2023, 11:30
Čas čítania 1:06
Daniel Mikolášik

Kožený postroj, drahé kabelky a luxusná elegancia. Toto sú najlepšie outfity z Mercedes-Benz Fashion Live!

Kožený postroj, drahé kabelky a luxusná elegancia. Toto sú najlepšie outfity z Mercedes-Benz Fashion Live!
Zdroj: Refresher/Barbara Koll
MÓDA FASHION LIVE! OUTFITY
Uložiť Uložené

Návštevníci najväčšej módnej akcie na Slovensku sa tento víkend nenechali zahanbiť.

V piatok 13. októbra odštartoval jubilejný 10. ročník najväčšieho módneho podujatia na Slovensku. Tentoraz však po dvoch rokoch opäť zmenil miesto prehliadok a vôbec prvýkrát pozmenil aj svoj názov. Fashion LIVE! je totiž po novom Mercedes-Benz Fashion Live! (MBFL!).

Tento rok bolo podujatie v Slovenskej národnej galérii (SNG), ktorá vystriedala bratislavské obchodné centrum Nivy aj Starú tržnicu, kde bol FL! počas predošlých rokov. 

Odporúčané
Mercedes-Benz Fashion Live odštartoval vo veľkom štýle. Ktorým dizajnérom sa darilo najlepšie? (Report) Mercedes-Benz Fashion Live odštartoval vo veľkom štýle. Ktorým dizajnérom sa darilo najlepšie? (Report) 14. októbra 2023, 15:00

Jubilejný ročník priniesol úplne novú a originálnu scénu, jedinečnú atmosféru, špičku slovenských dizajnérov a opäť aj novú tému a exkluzívny vizuál, ktorého autorkou je kreatívna riaditeľka Mercedes-Benz Fashion Live! Lívia Štokingerová. Ten sa dá najlepšie chápať ako zrkadlo a motív reflexie. Okrem toho, že odráža originalitu a eleganciu módneho sveta, reflektuje aj uplynulých desať rokov Fashion Live! a jedinečné okamihy, ktoré ho formovali.

Report z prvého dňa o tom, ako podujatie odštartovalo vo veľkom štýle, si prečítaš v tomto článku zo včera. Dnes ti však ukážeme, ako to v SNG nielen na móle, ale hlavne mimo neho vyzeralo počas druhého prehliadkového dňa, počas ktorého sa na runwayi predstavili Mária Štvrtecká, Petra Weingart, Silvia Zrebná, Puojd, Freier a zlatý klinec večera Pavol Dendis.

Prinášame ti preto tie najlepšie outfity z druhého dňa Fashion LIVE! Nechýbala luxusná elegancia, extravagancia, veľa denimu, kože, ale ani zaujímavé doplnky, ako napríklad kožený postroj, perly, prstene či luxusné kabelky. Slováci nám ukázali, že si osvojili súčasné trendy. Scrolluj nižšie, klikaj na galériu a sleduj outfit check účastníkov!

Na našom webe pravidelne prinášame rozhovory s ľuďmi z módnej brandže, reportáže z módnych podujatí či o streetstyle. Viac podobných článkov o lokálnej móde nájdeš v tejto sekcii. Tvorbu kvalitných výstupov môžeš podporiť prostredníctvom klubu Refresher+ a všetky články si tak prečítaš bez obmedzení.
Mercedes-Benz Fashion Live! 2023Mercedes-Benz Fashion Live! 2023Mercedes-Benz Fashion Live! 2023Mercedes-Benz Fashion Live! 2023
Zobraziť galériu
(28)
Domov
Zdieľať
Diskusia