Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
Pozri si TOP releasy tenisiek v októbri. Bodujú ikonické Air Jordan, futuristické tvary Asics aj spolupráce značky New Balance
Nike P-6000 Premium
Zdroj: Sneaker Politics

Nike P-6000 Premium „Photon Dust“  06. 10. 2023

Produktové portfólio spoločnosti Nike je plné teniskových klenotov, ktoré čakajú na svoj čas na výslní. Jedným z nich je napríklad modelový rad P-6000, ktorý je zmesou siluety Pegasus a bežeckých štýlov zo začiatku milénia s moderným puncom. 

Kombinácia športových línií s priedušnou sieťovinou a prekrytiami zo semišu je dokonalou kombináciou vzhľadu a pohodlia. Navyše, penové odpruženie dodáva obuvi zdvihnutý, atletikou inšpirovaný postoj a neuveriteľné tlmenie.

Farebné vyhotovenie s prívlastkom Photon Dust si ťa získa svojou univerzálnosťou aj detailmi v podobe nápisov a loga Nike na oboch pätách či na jazyku. Retail je stanovený na 120 dolárov a od 6. októbra ich nájdeš v online obchode

Nike Air More Uptempo Low, Ambush®
Zdroj: Sneaker Politics

Nike Air More Uptempo Low x Ambush®  06. 10. 2023

Pozornosť si zaslúži aj dvojica nových vyhotovení legendárnej basketbalovej siluety Nike Air More Uptempo. Stále rastúca značka Ambush®, ktorú založila návrhárka Yoon Ahn, udržiava úzke vzťahy so spoločnosťou Nike a upravuje tenisky cez vlastnú módnu optiku. 

Pri svojom najnovšom projekte sa dizajnérsky tím Ambush® zameral na model Air More Uptempo, ktorý zmodernizoval nízkym strihom. Typický zvršok inšpirovaný grafitmi získal pútavú úroveň kontrastu v spojení s výrazným zásahom AMBUSH na päte, ktorý dotvára celkový robustný vzhľad.

Samozrejmosťou sú „bublinové“ písmená namaľované v lesklej čiernej s bielymi obrysmi, ktoré vytvárajú slovo Air. Čierne tóny sa elegantne rozlievajú po celom zvršku a vytvárajú dokonalú symbiózu s bielymi akcentmi.

Ak ťa nezaujala čierna verzia, Ambush® vytvoril aj fialovo-zelenú schému. Cena oboch je stanovená na 190 dolárov cez aplikáciu SNKRS. Z nášho pohľadu férová ponuka, ktorú v budúcnosti možno zúročíš.

Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 2 z 4
Domov
Zdieľať
Diskusia