Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. októbra 2023, 11:00
Čas čítania 3:51
Richard Balog

10 outfitov Sloveniek a Češiek zo septembra: Pozri sa na sexy jesenné tipy a triky aj posledné letné kombinácie

10 outfitov Sloveniek a Češiek zo septembra: Pozri sa na sexy jesenné tipy a triky aj posledné letné kombinácie
Zdroj: Instagram/@andicsinger
MÓDA MÓDA REFRESHER OUTFITY
Uložiť Uložené

Sme nadšení, akým smerom sa uberá ženská móda v našom prostredí. Nájdi inšpiráciu v týchto desiatich skvelých outfitoch.

Tohtoročný september nám ponúkol, až na pár výnimiek, mimoriadne teplé a slnečné počasie. Vďaka čomu sme v uliciach našich dvoch krajín spozorovali množstvo ľudí vo vyslovene letných outfitoch, ale nechýbali ani siluety plné zaujímavého vrstvenia či hrania sa s textúrami. 

Toto je 10 outfitov, ktoré nás zaujali najviac. Jednotlivé kombinácie sú sebavedomé, sexy, ale aj sofistikované s nádychom retra. Dominantné sú predovšetkým hrejivé vrchné diely, kožená obuv a luxusné doplnky.

Získa si tvoje srdce Alexandra Sedláčková v noblesnom outfite s puncom aristokracie aj Paríža v päťdesiatych rokoch alebo Andy Csinger a jej predstava o štýlovom mestskom outfite, ktorý je ako stvorený do prechodného jesenného obdobia?

Odporúčané
Pozri si TOP outfity v podaní domácich známych tvárí. Zahviezdili Pil C, Maria Dušička s Majkom Spiritom aj Natália Selveková Pozri si TOP outfity v podaní domácich známych tvárí. Zahviezdili Pil C, Maria Dušička s Majkom Spiritom aj Natália Selveková 30. septembra 2023, 9:00
Karolína Mališová
Zdroj: Instagram/@karolinamalisova

Karolína Mališová    @karolinamalisova

Skoro celý september ponúkol naozaj príjemné počasie a priamoúmerné tomu boli aj outfity v uliciach. Ako prvá nás o tom presvedčila jedna z najsledovanejších módnych influenceriek v Českej republike Karolína Mališová, ktorá si vychutnávala Prahu v outfite ako vystrihnutom z jesenného moodboardu v módnom magazíne. 

Plavovláska si obliekla úpletovú súpravu svetra a sukne s volánmi v svetlom vyhotovení od značky Mohito, pričom ako doplnky zvolila tmavohnedé čižmy s dĺžkou pod kolená z dielní H&M, populárny model kabelky Louis Vuitton Pochette Métis za 2 150 eur a slnečné okuliare s oválnym rámom Ray-Ban. 

Klára Pokorná
Zdroj: Rozálie Růžičková, Instagram/@klara_yoga

Klára Pokorná    @klara_yoga 

Premiéru ako lusk má v zozname najlepších outfitov zo slovenských a z českých ulíc zakladateľka štúdia Yoga Gang Klára Pokorná, keď ukázala vycibrený vkus na Pražskom týždni módy. Na fotografii vyššie má oblečenú klasickú rifľovú bundu s metalickým zdobením od značky Zadig & Voltaire, asymetrický vrchný diel na ramienku a maxi dlhú sukňu s vysokým rozparkom.

Zaujal nás aj výber doplnkov – slnečné okuliare s vintage nádychom z dielní módneho domu Bottega Veneta, hranaté zlaté náušnice aj neprehliadnuteľná modrá kožená kabelka Balenciaga. Všetko spolu funguje ukážkovo a takýchto outfitov by sme radi videli viac, a to nielen počas módnych udalostí.

Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 5
Domov
Zdieľať
Diskusia