Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
10 outfitov Sloveniek a Češiek zo septembra: Pozri sa na sexy jesenné tipy a triky aj posledné letné kombinácie
Alexandra Sedláčková
Zdroj: Instagram/@alexsedlackova

Alexandra Sedláčková    @alexsedlackova 

Netušíme, ako to Alexandra robí, ale takmer každý mesiac nás odrovná v inom type outfitu. V septembri ukázala viacero netradičných kombinácií, ktoré sú hodné inšpirácie. 

Najviac nás však oslovil tento noblesný outfit s puncom aristokracie aj Paríža v päťdesiatych rokoch. Influencerka so 100-tisíc sledovateľmi na Instagrame je od hlavy po päty zahalená do modelov z kolekcie H&M Studio na sezónu jeseň/zima 2023 a vyzerá božsky.

Bielu košeľu s jemnými prúžkami a volánovými rukávmi zladila s maxi dlhou sukňou s efektom kože a so špicatými čižmami na úzkych podpätkoch v čiernej farbe. Vzhľad dotvorila výraznými striebornými náušnicami aj účesom so zapletaným copom. 

Nikola Soukup Braxatorisová
Zdroj: Instagram/@brixinka

Nikola Soukup Braxatorisová    @brixinka 

V modeloch z novej kolekcie H&M Studio na sezónu jeseň/zima 2023 zahviezdila aj ďalšia obľúbená influencerka, a to Nikola Soukup Braxatorisová. 

Milovníčka módy s bohémskou dušou si vybrala modely v čiernej farbe, z ktorých vyskladala štýlový jesenný outfit vhodný do spoločnosti. Najviac nás baví kontrast medzi jednotlivými vrstvami, keď mohutnú bundu s „ovčím“ rúnom zladila s romantickým, priehľadným vrchným dielom so zdobením a maxi dlhou sukňou. Skvelo fungujú aj kabelka s cvokmi a lesklé kožené čižmy. 

Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 2 z 5
Domov
Zdieľať
Diskusia