Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
TOP 10 mužských mikín na jeseň. Zaboduješ v minimalistickom dizajne Arket alebo v neprehliadnuteľnom kúsku Off-White™?
Footshop
Zdroj: Footshop

Footshop Graphic Hoodie    84,95 €

Z dielní ateliéru spoločnosti Footshop je aj táto mikina vo svetlofialovej farbe a s vyšívanými motívmi na hrudi aj chrbte.

Tento štýl je naozaj heavy, keď má gramáž 460 g/m2. Mikina je vyrobená z prémiovej bavlny z froté teplákoviny, ktorá ťa udrží v pohodlí bez toho, aby ti nebolo zbytočne horúco. Odkaz vznášajúci sa v dúhovej bubline s potlačou a výšivkou na oboch stranách vzbudí pozornosť všetkých okoloidúcich. 

Áno, táto mikina je unisex, pretože jediný sex, o ktorý by si sa mal starať, je ten, ktorý budeš mať dnes večer. Možno aj vďaka tomuto kúsku. 

Nike
Zdroj: Footshop

Nike Solo Swoosh Fleece Hoodie    100 €

Produktové portfólio spoločnosti Nike obsahuje desiatky zaujímavých vrchných vrstiev a naším favoritom sú práve poctivé mikiny s kapucňami cez hlavu. V zozname preto nemôže chýbať táto fresh verzia vyrobená zo zmesi bavlny (86 %) a polyesteru (14 %) v tmavozelenom vyhotovení s vyšitým logom Nike na hrudi. Cena je rovných 100 eur. 

Ak preferuješ univerzálnejšie schémy, v ponuke nájdeš aj čierny variant.

Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 2 z 5
Domov
Zdieľať
Diskusia