Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
21. septembra 2023, 15:40
Čas čítania 1:05
Radim Šlechta

Tajná hra Taylor Swift rozbila internety. Zapojilo sa do nej toľko ľudí, že spadol server. Takto si ju vieš zahrať aj ty

Tajná hra Taylor Swift rozbila internety. Zapojilo sa do nej toľko ľudí, že spadol server. Takto si ju vieš zahrať aj ty
NEWS TAYLOR SWIFT
Uložiť Uložené

Vyskúšaj si novú hru, v ktorej hádanky vedú k tracklistu nového albumu Taylor Swift.

Taylor Swift často schováva kúsky svojej novej hudby na sociálne siete alebo na rôzne zákutia internetu. Pred vydaním nového albumu sa rozhodla ukryť názvy skladieb priamo na Googli. Jej fanúšikovská základňa však hru neuveriteľne rýchlo odhalila. Bolo ich toľko, že server hry to nevydržal.

Taylor v súvislosti s vydaním albumu 1989 (Taylor's Version) zverejnila na Instagrame príspevok s tým, že informácie o nahrávke majú jej followeri priamo pred očami. „Dajte mi vedieť, až *hľadanie* skončí,“ napísala speváčka na svojom Instagrame. Netrvalo dlho a ľudia objavili jej hru vo vyhľadávači na Googli. Vyskúšať si ju môžeš aj ty.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Taylor Swift (@taylorswift)

Stačí, keď do vyhľadávača zadáš Taylor Swift a klikneš na trezor, ktorý sa objaví v pravom dolnom rohu. Potom už musíš len vyriešiť hádanku, napísať ju do vyhľadávača a odpoveď odoslať. Cieľom speváčky, ktorá má tento rok 33 rokov, bolo, aby jej fanúšikovia a fanúšičky vylúštili aspoň 33 miliónov hádaniek.

Odomknúť trezor sa fanúšikom a fanúšičkám podarilo v priebehu niekoľkých hodín a momentálne sú už informácie o trackliste verejné. Stále si však môžeš vyskúšať hádanky, ktoré ti speváčka do vyhľadávača ukryla.

Ľudia nabehli na Google v takom množstve, že hra dokonca na chvíľu spadla. Technologický gigant tak musel napísať všetkým „Swifties“ ospravedlňujúci odkaz na sociálnu sieť X (predtým Twitter).

Nová edícia albumu 1989 vyjde už 27. októbra tohto roku. Dovtedy môžeš sledovať, či tvoja obľúbená speváčka nepríde s nejakou ďalšou hrou, ktorá potrápi inú technologickú firmu.

Domov
Zdieľať
Diskusia