Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. septembra 2023, 11:00
Čas čítania 2:42
Adriana Královičová

Celebrity prenajímajú svoje vily na Airbnb. Za takúto sumu sa môžeš sprchovať v kúpeľni Cardi B

Celebrity prenajímajú svoje vily na Airbnb. Za takúto sumu sa môžeš sprchovať v kúpeľni Cardi B
Zdroj: Airbnb
KULTÚRA DIZAJN INTERIÉROVÝ DIZAJN ZAHRANIČNÁ ARCHITEKTÚRA
Uložiť Uložené

Dom, v ktorom žil Frank Sinatra, je dizajnový skvost.

Airbnb ti umožňuje ubytovať sa v naozaj zaujímavých rezidenciách. Vyskúšať si môžeš bývanie v Barbie domčeku, v podzemnej vile v Indii či v dizajnovom zrkadlovom dome v jablčných sadoch, ale aj v celebritných vilách. Predstav si sprchovať sa tam, kde Cardi B, alebo vyvaľovať sa na gauči člena Red Hot Chili Peppers. V dnešnom svete je všetko možné, samozrejme, ak máš prachy.

Bývanie v štýle rockovej hviezdy, pokojný pobyt v lese či oddych v luxusných bazénoch. Dovolenku môžeš stráviť aj v centre hollywoodskeho diania, kde budeš nasávať atmosféru 70. rokov v štýle „boho“.

Chad Smith z Red Hot Chili Peppers

Chcel by si si vyskúšať bývať ako rocková hviezda? Na Airbnb si môžeš prenajať nádhernú vilu, ktorá patrila bubeníkovi Chadovi Smithovi z kapely Red Hot Chili Peppers. Táto oáza luxusu sa nachádza v Mexiku v prestížnej rezidenčnej štvrti Cabo San Lucas. Určite uspokojí aj tých najnáročnejších cestovateľov.

Mexická vila patrila bubeníkovi zo skupiny Red Hot Chili Peppers Chadovi Smithovi.
Mexická vila patrila bubeníkovi zo skupiny Red Hot Chili Peppers Chadovi Smithovi. Zdroj: Airbnb


Exkluzívna nehnuteľnosť stojí v súkromnom a dôkladne stráženom areáli Cabo Bello, ktorý ponúka prístup na štyri súkromné pláže. V dome na útese dominuje drevo, starožitný nábytok a dostatok svetla. Exteriér okrášľujú všadeprítomné palmy. Počas pobytu si budeš môcť vychutnať rozprávkové západy aj východy slnka z viacerých terás. Za dve noci zaplatíš 2 154 eur. 

Mexická vila patrila bubeníkovi zo skupiny Red Hot Chili Peppers Chadovi Smithovi. Mexická vila patrila bubeníkovi zo skupiny Red Hot Chili Peppers Chadovi Smithovi. Mexická vila patrila bubeníkovi zo skupiny Red Hot Chili Peppers Chadovi Smithovi. Mexická vila patrila bubeníkovi zo skupiny Red Hot Chili Peppers Chadovi Smithovi.
Zobraziť galériu
(15)

Cardi B

Cardi B snívala o rezidencii v Dominikánskej republike. Vilu dostala od manžela Offseta ako darček k 29. narodeninám, stála 1,49 milióna dolárov. Luxusnú atmosféru domu môžeš nasávať aj ty, Cardi B ju totiž prenajíma. Ak s kamarátmi plánuješ nezabudnuteľnú štýlovú dovolenku, noc vás vyjde 1 696 eur. 

Vo svojom dome ťa ubytuje aj raperka Cardi B.
Vo svojom dome ťa ubytuje aj raperka Cardi B. Zdroj: Airbnb

Rezidencia má sedem spálni. Neboj, o kúpeľňu sa ráno určite nebudete biť, keďže ich je taktiež sedem. Dom sa nachádza v lokalite Las Terrenas. 

Architekt vsadil na prírodné materiály, v interiéri dominuje drevo aj kameň. Otvorený priestor je presvetlený vďaka veľkým oknám. Hostia si môžu užívať súkromný tenisový kurt, pláž a niekoľko obrovských bazénov s výhľadom na okolitú zeleň.   

Vo svojom dome ťa ubytuje aj raperka Cardi B.Vo svojom dome ťa ubytuje aj raperka Cardi B.Vo svojom dome ťa ubytuje aj raperka Cardi B.Vo svojom dome ťa ubytuje aj raperka Cardi B.
Zobraziť galériu
(12)
Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 3
Domov
Zdieľať
Diskusia