Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
18. septembra 2023, 16:23
Čas čítania 0:34
Dominik Vetrák

Horor Saw 10 sa vráti ku koreňom. Jigsaw v nechutnom traileri vycucia oči obete megavysávačom v brutálnej pasci

Horor Saw 10 sa vráti ku koreňom. Jigsaw v nechutnom traileri vycucia oči obete megavysávačom v brutálnej pasci
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY SAW X
Uložiť Uložené

Saw 10 sa dostane do kín už v októbri. Séria sa vracia ku koreňom s Jigsawom a diabolsky nechutnými pascami.

Saw 10 (Saw X) sa dostane do kín už 5. októbra. Jigsaw opäť unesie niekoľko obetí, ktoré uväzní do hrozných pascí. V nich si budú musieť vybrať medzi tým, že si sami spôsobia veľkú bolesť, alebo im ju spôsobia pasce. Niekedy musia obetovať ruku, aby prežili, no a vo videu nižšie diváci vidia muža, ktorého čaká ťažká voľba. 

Odporúčané
Mŕtvola v kufri, telefonické podvody aj vyšetrovanie záhadnej smrti spisovateľa. Čo nás dostalo na piešťanskom Cinematiku?  Mŕtvola v kufri, telefonické podvody aj vyšetrovanie záhadnej smrti spisovateľa. Čo nás dostalo na piešťanskom Cinematiku? 18. septembra 2023, 14:30

Buď si svojvoľne postupne zlomí všetkých päť prstov na jednej ruke pomocou špeciálneho prístroja, alebo mu po 60 sekundách pasca vysaje oči z hlavy. Prečo sa tento chlap ocitne v takejto situácii?


Uväznil ho tam John Kramer alias Jigsaw (Tobin Bell), legendárny tvorca pascí z prvých častí. Dej Saw 10 sa odohráva medzi jednotkou a dvojkou, keď John v Mexiku podstúpi experimentálnu liečbu svojej rakoviny. Keď zistí, že je to podvod, rozhodne sa podvodníkov potrestať. Saw 10 režíruje Kevin Greutert (Saw 3D a Saw 6). 

Domov
Zdieľať
Diskusia