Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. septembra 2023, 21:02
Čas čítania 0:24
Dominik Vetrák

TRAILER: Seriál Frasier dostane nové epizódy a fanúšikovia sú sklamaní: „Vôbec to nevyzerá dobre“

TRAILER: Seriál Frasier dostane nové epizódy a fanúšikovia sú sklamaní: „Vôbec to nevyzerá dobre“
Zdroj: Paramount+
FILMY A SERIÁLY FRASIER
Uložiť Uložené

Nová séria obľúbeného seriálu Frasier dostala prvý trailer, no fanúšikov nadchne asi len ťažko.

Legendárny seriál Frasier dostane novú sériu. Na streamingovej platforme Paramount+ začne postupne vychádzať od 12. októbra 2023. Problém tkvie v tom, že trailer je podľa viacerých divákov veľmi slabý a vôbec nie je vtipný, čo je pre komediálny seriál problém. 

Odporúčané
Baldur’s Gate 3 je hra, na ktorú som čakal celý život. Prestal som spať, len aby som mohol hrať ďalej Baldur’s Gate 3 je hra, na ktorú som čakal celý život. Prestal som spať, len aby som mohol hrať ďalej 15. septembra 2023, 15:00

Nová séria sa zameria na vzťah Frasiera so svojím synom, ktorý ho tak trochu nemá rád. Frasier bude navyše čeliť budovaniu úplne nových vzťahov, keďže sa kvôli synovi presťahoval do iného mesta.

V príbehu sa ukážu len niektoré postavy z pôvodného seriálu, no Niles medzi nimi nebude.  Pôvodný seriál mal 11 sérií a získal 108 nominácií na Emmy, z ktorých premenil až 37.

Domov
Zdieľať
Diskusia