Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
9. septembra 2023, 20:05
Čas čítania 0:55
Ilona Hobzová

Kanye West v ponožkách a jeho manželka Bianca nahá len s vankúšom. Párik predviedol ďalší bizarný outfit

Kanye West v ponožkách a jeho manželka Bianca nahá len s vankúšom. Párik predviedol ďalší bizarný outfit
MÓDA KANYE WEST TALIANSKO
Uložiť Uložené

Bianca Censori môže svoje ‚oblečenie‘ po novom nakupovať aj v obchodoch s nábytkom.

Je to len pár dní, čo manželia dostali v Benátkach od luxusnej lodnej spoločnosti Venezia Turismo Motoscafi doživotný zákaz prepravy na ich plavidlách. Teraz však Bianca Censori opäť plní sociálne siete. Môže za to outfit, ktorý mala vo Florencii. Hovoriť v jej prípade o oblečení sa však veľmi nedá.

Inšpirácia na halloweensky kostým, smejú sa ľudia

Zatiaľ čo raper do ulíc Florencie vyrazil len v ponožkách, jeho žena si obliekla telové pančuchy a priehľadné topánky. Nie je jasné, aký top – a či vôbec nejaký – Bianca zvolila. Najviac okoloidúcich totiž zaujala fialovým vankúšom, ktorým si obnažený hrudník zakrývala. Takto odetá vyšla architektka do mesta dvakrát, prvýkrát vo štvrtok na večeru a potom nasledujúci deň ráno, keď s manželom vyrazili do luxusného butiku.

Ľudia začali jej outfit okamžite preberať na sociálnych sieťach. Niektorí z nich navrhli, že sa blíži Halloween a mohlo by ísť o skvelý nápad na originálny kostým.

Páriku hrozila v Taliansku dokonca pokuta alebo pobyt za mrežami. Počas pobytu v Benátkach sa riešilo aj podozrenie z verejného pohoršovania. Dvojica si počas plavby údajne užívala intímne chvíle, čo na fotografiách zachytili paparazzovia. Počas toho, čo fanúšikovia fotili Westov zadok, mala Bianca hlavu medzi jeho nohami. Zdá sa však, že ani doživotný ban v Benátkach dvojicu od kontroverzií neodradil.

Domov
Zdieľať
Diskusia