Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
2. septembra 2023, 11:03
Čas čítania 1:26
Martin Adam Pavlík

V Bratislave možno uvidíme obrovský česko-slovenský duel o titul. Toto môže byť náhradník pre šampióna Patrika Kincla

V Bratislave možno uvidíme obrovský česko-slovenský duel o titul. Toto môže byť náhradník pre šampióna Patrika Kincla
Zdroj: Oktagon MMA
ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY MMA OKTAGON MMA PATRIK KINCL SPRÁVY ZO SVETA VLASTO ČEPO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ponuka je na stole, zostáva čakať.

Promotér organizácie Oktagon MMA Ondřej Novotný vo svojom podcaste MMA Letem Světem naznačil, že by sme mohli na blížiacom sa turnaji v Bratislave 7. októbra vidieť rovno dva titulové zápasy. 

Prvý je známy už dlhšie, sympatický dobrák z Košíc Pavol Langer vyzve šampióna poloťažkej divízie Karlosa „Terminátora“ Vémolu. V tom druhom by mohol dostať šancu ďalší Slovák so srbskými koreňmi Vlasto Čepo. 

Zverenec Attilu Végha z trnavského Spartakus Fight Gymu je známy svojím agresívnym štýlom a knokautmi v prvom kole. Momentálne má štyri výhry v rade, pričom naposledy, práve v Bratislave, zdolal v náročnom zápase Iona Taburceanua.  

čepo
Zdroj: Oktagon MMA


Jeho progres vidí každý a práve preto Novotný povedal, že Slovák dostal ponuku na zápas o titul strednej váhy s Čechom Patrikom Kinclom. Čepo sa mal v Bratislave pobiť s rivalom Matějom Peňázom, ten však oznámil, že pre komplikácie v zotavovaní zlomenej ruky nebude môcť tak skoro nastúpiť. 

Kincl mal zase súperiť s nebezpečným Poliakom Robertom Bryczekom, no ten dostal šancu zápasiť v americkej UFC, čo prijal, a tak ho čaká premiéra v najprestížnejšej organizácii na svete. 

Odporúčané
Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6? Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6? 19. apríla 2024, 14:30

Novotný údajne oslovil obe strany a momentálne je na nich, aby sa vyjadrili. Ja som už aj vzniesol otázku na Patrika, či by chcel obhajobu v Bratislave. Zároveň som hovoril s Vlastovým manažérom. Tak nejako všetci cítime, že sa k tomu schyľuje, čo je skvelé.

„Ponuka padla, ale je jasné, že už tam jeden titulový zápas je. Bolo by to relatívne narýchlo, ale je to veľký zápas, na ktorý sa predá celá hala. Netlačil som na to, ale ponuka padla a uvidíme, ako to dopadne. Otázka, či je to v hre? Určite to v hre je,“ priblížil promotér. 

čepo
Zdroj: Oktagon MMA



„Vlasto dokáže presadiť svoje šialenstvo a ten neskutočný chaos. Dnes už je na úrovni, keď ľudia vedia, že sa to stane, a je im to nepríjemné. To, že nechceš, aby sa to stalo, ťa núti sa na to nejako pripraviť. V tej chvíli môžeš zamrznúť,“ povedal tiež Novotný na margo Čepa.

„Samozrejme, je však otázka, či by zamrzol niekto ako Patrik Kincl a či by sa do tej prestrelky dostal, či by zvládol duel preniesť na pletivo alebo na zem. To sú otázniky, ktoré chceme vyriešiť a poznať,“ dodal.

Domov
Zdieľať
Diskusia