Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. augusta 2023, 9:00
Čas čítania 3:54
Richard Balog

Mužská móda: Ľahké bundy a pleteniny, ktoré sú ako stvorené na letné večery. Zaboduješ aj s modelmi za menej ako 50 eur

Mužská móda: Ľahké bundy a pleteniny, ktoré sú ako stvorené na letné večery. Zaboduješ aj s modelmi za menej ako 50 eur
Zdroj: Zara, MR PORTER
MÓDA MÓDA TRENDY
Uložiť Uložené

Nakúp si prechodné vrchné vrstvy v predstihu, neskôr sa nám poďakuješ.

Leto 2023 vstúpilo do svojej druhej polovice, máme teda pred sebou čoraz kratšie dni a s tým spojené nižšie večerné, respektíve nočné teploty. To znamená, že ti už nestačia len šortky, otvorená obuv a tričko s krátkymi rukávmi.

Keď premýšľaš nad letným oblečením, ľahké bundy a pleteniny pravdepodobne nebudú na prvých miestach v tvojom zozname, ale práve v auguste a septembri ide o must-have kúsky v každom šatníku, ktoré využiješ počas neskorých mestských nocí pod holým nebom alebo sviežich večerných prechádzok po pláži.

Navyše predpoveď počasia môže byť podobná ako v poslednom týždni, keď denné teploty klesli pod 20 stupňov a my sme nosili mikiny či flanelové košele. A čo je ešte dôležitejšie, budeš ich môcť nosiť až do polovice jesene. Nevieš, ktorú bundu alebo ktorý sveter či kardigán si vybrať? Nemusíš sa obávať – vybrali sme 10 našich obľúbených modelov pre každý rozpočet.

Odporúčané
Móda REFRESHER: Uži si druhú polovicu leta v sexy outfitoch podľa vzoru Sloveniek a Češiek, ktoré kombinujú luxus s trendmi Móda REFRESHER: Uži si druhú polovicu leta v sexy outfitoch podľa vzoru Sloveniek a Češiek, ktoré kombinujú luxus s trendmi 8. augusta 2023, 9:00

Pleteniny 

Zara
Zdroj: Zara

Zara Hooded Crochet Sweater    39,95 €

Výber otvárame cenovo dostupnou verziou pletenej mikiny s kapucňou v oranžovom vyhotovení a s farebnými šnúrkami. Atraktívna vrchná vrstva má golier s nastaviteľnou kapucňou, rebrované lemy a je vyrobená z otvorenej textúrovanej tkaniny zo 100 % bavlny.

Model zo Zary stojí 40 eur a podľa informácií na webe španielskej odevnej spoločnosti je dostupný len v online obchode.

Zara
Zdroj: Zara

Zara Textured Cable-Knit Cardigan  –  45,95 €

V portfóliu jednej z najväčších odevných spoločností sme našli aj druhý sveter, a to konkrétne pletený kardigán s farebnými prvkami v oblasti rukávov, ktorý je vyrobený zo zmesi bavlny a polyesteru v takmer rovnomernom pomere. 

Kardigán vo svetlom farebnom vyhotovení má klasický véčkový výstrih, dlhé rukávy, rebrované lemy a zapínanie na gombíky vpredu. K dispozícii je za menej ako 50 eur, čo považujeme za viac ako férovú cenu, keďže ho využiješ aj počas jesene.

Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 5
Domov
Zdieľať
Diskusia