Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
Mužská móda: Ľahké bundy a pleteniny, ktoré sú ako stvorené na letné večery. Zaboduješ aj s modelmi za menej ako 50 eur
Axel Arigato
Zdroj: Axel Arigato

Axel Arigato Polo Sweater    250 €

Značku Axel Arigato považujeme za jednu z najlepších cenovo dostupných na trhu, a to nielen vďaka obuvi, ale aj takýmto trendy modelom oblečenia, ktoré sú kvalitou porovnateľné s high-end produktmi. 

Do výberu sme zaradili svetrovú polokošeľu v regular strihu, ktorá je vyrobená z elastickej bavlnenej zmesi s obsahom nylonu a spandexu, pričom na hrudi sa vyníma motív veľkého písmena A. Uvoľnený štýl získaš vďaka rozopnutiu gombíkov. Cena za tento nadčasový kúsok je 250 eur. V prípade, že hľadáš výraznejší variant, k dispozícii je aj modrá alternatíva.

KAPITAL
Zdroj: MR PORTER

KAPITAL Jacquard-Knit Wool Cardigan    695 €

Naše srdcia si získal aj kardigán z dielní značky KAPITAL. Japonskí majstri nezostali nič dlžní svojej povesti špičkových tvorcov módy a výsledkom je luxusná vrchná vrstva v ležérnom štýle, ktorú ľahko zladíš s modrým denimom.

Kostry sú jedným z charakteristických motívov spoločnosti KAPITAL a nechýbajú ani na tomto produkte. Kardigán je vyrobený z čistej vlny s ikonickým vzorom na chrbte a v predaji je za necelých 700 eur vrátane doručenia. Skvelo vyzerá aj ružová verzia.

Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 2 z 5
Domov
Zdieľať
Diskusia