Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Wolt.
31. júla 2023, 13:00
Čas čítania 0:49
Sponzorovaný obsah

Je toto 7 najlepších podnikov v Prešove? Testovali sme gastroprevádzky (GASTRO VLOG)

VIDEO ČO JE GASTROPRIEMYSEL KÁVA NÁPOJE REFRESHER VIDEO
Uložiť Uložené

Náš známy food tester Čoje spolu s moderátorkou Deniskou zavítali do údajne najlepších prešovských reštaurácií a kaviarní. Ako to dopadlo?

Zaujíma ťa, kde v Prešove by si sa mohol kvalitne najesť, dopriať si chutnú kávu, poprípade vyskúšať nejaký drink? Pripravili sme si pre teba nový vlog, v ktorom Čoje (@cojebratislava) spolu s našou moderátorkou Deniskou (@denisabodkova) objavovali najlepšie gastroprevádzky v treťom najľudnatejšom meste Slovenska.

Na raňajky zavítali do Nico Caffé, kde hodnotili párky, avokádový bagel s vajíčkom a údeným lososom. Zahryzli sa aj do „bundášového chlebíka“ a následne raňajky „spláchli“ filtrovanou kávou. Sladkou bodkou po raňajkách bol bufet Pirôžky, kde si dali nadýchané makové pirohy s kávou, ktorú Čoje veľmi ocenil.


A čo obed? Čoje s Deniskou zavolali na obed do penziónu Zwicker aj špeciálneho hosťa foodblogera Clinta Eastfooda (@clint_eastfood_). Spolu s ním zhodnotili údené kura, hovädzí krk a netradičné jedlo „fish pie“. Kam zavítali na večeru a aké jedlo si vybrali? To sa dozvieš v našom videu.

S kódom REFRESHER23 získaš zľavu 2€ v kreditoch donáškovej služby Wolt.

Dať si jedlo v reštaurácii a mať gastronomický zážitok je niečo, čo si každý z nás rád dopraje. Avšak pokiaľ nemáš čas ísť von, ale predsa by si si dal niečo chutné, využi donáškovú službu Wolt, ktorá spolupracuje s gastroprevádzkami z celého Slovenska. Tak vyber si to, na čo máš chuť, a daj si doručiť jedlo až domov.

Domov
Zdieľať
Diskusia