Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
Je synom slávneho bubeníka, naspieval miliónový hit a chodí s Charli D’Amelio. Kto je Landon Barker?

Prioritou je pre neho duševné zdravie

Potom čo bol jeho otec na operácii pre zápal pankreasu, sa mladík zameral na duševné zdravie. „Najmä v lete som sa stretol s väčšou úzkosťou ako normálne. Mať odpočinkové dni je pre mňa naozaj tá najlepšia liečba. Nevstávať skoro ráno, vyspať sa. Dať si dlhú sprchu a premýšľať o sebe, napríklad aj v sede v sprche. Taký dlhý deň na zotavenie je potrebný,“ popísal.

Landon Barker
Zdroj: Boohoo/propagační materiál

Mnoho ľudí hovorí, že Landon je taký malý Travis. Aj on je totiž potetovaný, randí s hollywoodskou kráskou a len pred pár týždňami si dal vytetovať jej oči (to isté urobil Travis s Kourtney). Travis na druhej strane Landona nasleduje v tom, že sa snaží byť aktívny na sociálnych sieťach, so svojou ženou natáča tiktoky a často jej na verejnosti prejavuje lásku. Niekedy aj veľmi okázalým spôsobom.

Práve preto si Landon začal Travisa doberať, čím jasne ukázal, že niekedy príslovie aký otec, taký syn neplatí. Travisa Barkera v minulosti kritizovali za to, že na sociálnych sieťach zverejňoval videá, na ktorých cmúľa nohy svojej drahej polovičky Kourtney, čo je podľa niektorých nevhodné. Na toto konto potom len pred niekoľkými týždňami natočil video aj Landon, ktorý sa ústami približoval k nohám Charli, ale nakoniec rýchlo uhol. „Lmao,“ napísal do titulku.

Verejnosť si narážku ihneď všimla. „Jeho otec Travis má fetiš na nohy s jeho nevlastnou mamou Kourtney,“ písali ľudia v komentároch. „Pozerám, že foot fetiš sa prenáša na Landona,“ pridali sa tí, ktorí vtip a diss, naopak, nepochopili.

Landon Barker nás baví. Baví nás jeho osobnosť, hudba aj štýl a tešíme sa na to, s čím príde v budúcnosti. Už teraz však môžeme povedať, že jablko síce nepadá ďaleko od stromu, ale aj ten spadnutý plod môže byť čistý a vďačný.

Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 3 z 3
Domov
Zdieľať
Diskusia