Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
Je synom slávneho bubeníka, naspieval miliónový hit a chodí s Charli D’Amelio. Kto je Landon Barker?

Módna ikona inšpiruje milióny mladých

Okrem hudobného talentu je Landon Barker známy aj pre svoje nadšenie módou. Na svojich sociálnych sieťach často ukazuje, že má veľký zmysel pre módu, rád nosí výrazné šperky, hrá sa s farbami, textúrami, so vzormi a oblečenie si aj sám navrhuje. Práve to ho priviedlo k spolupráci s fast fashion gigantom Boohoo, pod ktorým vznikla Landonova kolekcia Rockstar. Tá je zameraná na kúsky s new age punkrockovým nádychom, ktoré sú inšpirované Landonovým vkusom. Skladá sa z čiernych, červených a ružových farieb, ktoré sú sem-tam doplnené o tyrkysovú a béžovú. V kolekcii sa tiež blysne ostnatý drôt, reťazové lemy alebo perleťové detaily a ľudia ju milujú. Rovnako ako Landona.

„Moja kolekcia je inšpirovaná grunge štýlom a je unisexová. Ani ja nemám žiadne pravidlá a smernice, podľa ktorých sa obliekam,“ komentoval ju mladík.

Landon Barker
Zdroj: Boohoo/propagační materiál

Jeho outfity napokon často šokujú aj na sociálnych sieťach. Tu sa Landon od hlavy až po päty obliekol do flitrov, inokedy zase vyniesol oblek pokrytý ružami. Hoci rád experimentuje, aj u neho v šatníku sa nájde pár osvedčených kúskov. „Mám rád krajčírske kúsky a rockovejšie outfity. Môj štýl inšpirujú A$AP Rocky, MGK a Austin Butler. Austin má vždy skvelý krajčírsky štýl. Kells má vždy skvelé rockové, flitrované, bláznivo ružové looky. A A$AP Rocky má jednoducho skvelý streetstyle. Páči sa mi mnoho rôznych typov štýlu a to, ako si ich ľudia obliekajú,“ dodal.

Oblečením sa to však nekončí. Rovnako ako čoraz viac mladých mužov, aj Barker prijal ako svoju každodennú formu sebavyjadrenia líčenie. Často si maľuje výrazné čierne očné linky. „Maľoval som si ich, už keď som mal osem alebo desať rokov. Pretože to bolo cool. Robil to Billie Joe z Green Day. Myslel som si, že to vyzerá úchylne, a potom, ja neviem, som sa s tým jednoducho hral a zistil som tie malé tipy a triky, ako správne naniesť tekutú linku,“ opísal.

Celý svet sleduje každý jeho krok

Najväčší boom okolo Landona Barkera nastal v roku 2022, keď oficiálne prehovoril o svojom vzťahu s najsledovanejšou tiktokerkou sveta Charli D’Amelio. Dvojica sa spolu začala objavovať na verejnosti v lete minulého roku, a keď potom začala spoločne vystupovať aj na sociálnych sieťach, fanúšikovia a fanúšičky mali jasno.

Travis Barker sa navyše v minulom roku oženil s Kourtney Kardashian, čím došlo k prepojeniu celosvetovo slávnych rodín, a nie je sa preto čomu čudovať, že Landona sleduje celý svet. Čo môže byť na devätnásťročného mladíka niekedy až príliš. Ako sa Landon vyrovnáva s hejtermi? „Na svete je rovnako toľko lásky ako nenávisti, takže mám pocit, že je to len o rovnováhe. Snažím sa nečítať všetky zlé komentáre. Rovnako sa nenechávam unášať všetkými dobrými komentármi. Snažím sa sústreďovať len na pozitivitu a na všetky dobré veci, ktoré sa mi v živote dejú,“ povedal.

Hoci by sa mohlo zdať, že Landon je typické nepo baby, ktoré nič nemuselo urobiť samo, pravda nebude taká jednoduchá. Landon je podľa novinárov a verejnosti veľmi zdvorilý, milý, nesmelý a pokorný. Zrejme bol vychovaný správne a rodičia na neho môžu byť pyšní.

Nepo baby je termín označujúci deti celebrít, ktoré kariérne uspeli. Obvykle v rovnakej alebo podobnej brandži ako ich rodičia. Tento druh označenia naznačuje, že k svojej sláve dospeli práve vďaka menu alebo kontaktom svojich rodičov.
Odporúčané
Fenomén NEPO-BABIES: Deti celebrít si užívajú megaslávu. Vďačia za ňu talentu alebo kontaktom slávnych rodičov? Fenomén NEPO-BABIES: Deti celebrít si užívajú megaslávu. Vďačia za ňu talentu alebo kontaktom slávnych rodičov? 12. januára 2023, 9:30
Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok končí na ďalšej strane
Strana 2 z 3
Domov
Zdieľať
Diskusia