Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
2. júla 2023, 8:00
Čas čítania 2:13
Dominik Vetrák

ROZHOVOR: Russell Crowe pre Refresher prezradil, čo si myslí o spoločnostiach Marvel a DC a ako vyškolil producentov Disney

ROZHOVOR: Russell Crowe pre Refresher prezradil, čo si myslí o spoločnostiach Marvel a DC a ako vyškolil producentov Disney
Zdroj: Film Servis Festival Karlovy Vary/Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY KVIFF 2023
Uložiť Uložené

Russell Crowe nám na tlačovej konferencii na filmovom festivale v Karlových Varoch prezradil, o čom presvedčil celé vedenie Marvelu a ako experimentoval v role Zeusa v Thor: Love and Thunder.

Russell Crowe je jedným z čestných hostí 57. ročníka Medzinárodného filmového festivalu v Karlových Varoch. Počas tlačovej konferencie odpovedal na viacero otázok z radov médií, medzi ktorými sme nechýbali ani my. Oscarového herca sme sa spýtali najmä na jeho spoluprácu s hollywoodskymi štúdiami produkujúcimi blockbusterové komiksové filmy.

Odporúčané
KVIFF 2023: V nahláškovanej komédii Karaoke Blues ťa rozosmeje alkoholický robotník, ktorý sa snaží zbaliť naivnú ženu KVIFF 2023: V nahláškovanej komédii Karaoke Blues ťa rozosmeje alkoholický robotník, ktorý sa snaží zbaliť naivnú ženu 1. júla 2023, 17:30

Russell Crowe hovoril aj o jeho láske k hudbe (počas otváracieho ceremoniálu vystúpil so svojou kapelou), ale aj o tom, že je rád, koľko iránskych filmov sa dostalo na KVIFF 2023. Odsúdil obmedzovanie ženských práv a vyjadril podporu Ridleymu Scottovi. Verí, že ak sa rozhodol nakrútiť pokračovanie Gladiátora po viac ako 20 rokoch, mal na to dobrý dôvod a nápady, aj keď o filme nič konkrétne nevie.

Herec vo Varoch prevzal Krištáľový glóbus za mimoriadny umelecký prínos do svetovej kinematografie a uviedol svoj známy film Master and Commander: The Far Side of the World.

Russell Crowe: „MFF KV je najlepší festival, na akom som kedy bol.“

Hrali ste v komiksových filmoch pre štúdiá Marvel Studios (Thor: Love and Thunder), Sony Pictures (Kraven the Hunter) a Warner Bros. (Man of Steel). Aké to je, „byť všade“?

Nedávno som videl tweet, v ktorom si niekto iba teraz uvedomil, že hrám Supermanovho otca v DC, Kravenovho otca v Sony Marvel a Herculovho otca v marvelovskom Thorovi. Na to som odpovedal: ,Plodný... naprieč časom a vesmírom‘ (narážka na to, že jeho roly môžeme vnímať ako alternatívne vesmíry, obzvlášť v dvoch marvelovkách od rôznych štúdií zasadených do rôznych marvelovských dimenzií, pozn. red.).

Russell Crowe
Zdroj: Film Servis Festival Karlovy Vary.

Vnímate nejaké rozdiely v kreatívnom procese rôznych tvorcov a štúdií pri vytváraní komiksových postáv?

Vyskúšaj predplatné REFRESHER+
len za 51
a čítaj všetko bez obmedzení
Kúpiť predplatné
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 139809 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ako sa podľa Russella Crowea vyvíjajú komiksové blockbustery.
  • Ako vnímal nakrúcanie Thor: Love and Thunder a či na neho energický režisér Taika Waititi nebol „až príliš“.
  • Či mal pri hraní Dia v Thor: Love and Thunder nejakú kreatívnu voľnosť, alebo si Marvel nadiktoval presne, čo má hrať.
  • Ako „vyškolil“ producentov z Disney a v čom mu po prvotnom nesúhlase dali za pravdu.
Domov
Zdieľať
Diskusia