Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
3. júla 2023, 10:00
Čas čítania 3:45
Richard Balog

Módna inšpirácia na leto: Takto sa obliekajú Slovenky a Češky, ktoré ovládajú všetky trendy aj triky

Módna inšpirácia na leto: Takto sa obliekajú Slovenky a Češky, ktoré ovládajú všetky trendy aj triky
Zdroj: Instagram/@karolinamalisova
MÓDA MÓDA REFRESHER OUTFITY
Uložiť Uložené

Známe módne influencerky vytiahli svieže letné kombinácie plné ľahkých vrchných dielov, krátkych šiat, šortiek a otvorenej obuvi. Inšpiruješ sa?

Letná sezóna v sprievode hudobných festivalov, predĺžených víkendov s priateľmi či dovoleniek je z hľadiska módy špecifická – ponúka maximálnu voľnosť a väčšina z nás je zrazu na niekoľko týždňov odvážnejších, respektíve kreatívnejších, a výsledkom sú outfity, ktoré si zaslúžia pozornosť.

Júnový výber najlepších outfitov v podaní Sloveniek a Češiek obsahuje 10 fotografií, v ktorých nájdeš sviežu dávku inšpirácie. Záleží na tebe, či stavíš na nadčasový minimalizmus, odvážne strihy, v ktorých vynikne tvoj sexepíl, alebo uprednostníš športovo-pohodlnú klasiku so sukňou a s teniskami. 

Odporúčané
Tieto trendy pre mužov nesmieš obísť: Svetre s trblietkami, hodvábne blúzky aj kontroverzná zdravotnícka obuv Tieto trendy pre mužov nesmieš obísť: Svetre s trblietkami, hodvábne blúzky aj kontroverzná zdravotnícka obuv 26. júna 2023, 12:00
Alexandra Sedláčková
Zdroj: Instagram/@alexsedlackova

Alexandra Sedláčková    @alexsedlackova 

Úvod júnového výberu najlepších outfitov v podaní Sloveniek a Češiek otvárame týmto horúcim letným vzhľadom od Alexandry Sedláčkovej, ktorá ti ukáže, ako ľahko spojíš sezónne trendy s nadčasovými modelmi oblečenia – v tomto prípade skrátené tričko s krátkymi rukávmi v neutrálnom vyhotovení a béžovú maxisukňu z ľanu. Ide o dokonalý kontrast k ružovým topánkam na podpätkoch s kvetinovým zdobením a pletenej taške do ruky v rovnakej farbe. 

Spomenúť musíme tiež kombináciu elegantných šperkov zo žltého aj z bieleho zlata, ktoré vynikli v plnej kráse.

Zorka Hejdová
Zdroj: Instagram/@zorkahejdova

Zorka Hejdová    @zorkahejdova

Minimalizmus nikdy nebol viac sexy ako v prípade, keď Zorka Hejdová vytiahla asymetrické sako od slovenského návrhára Michaela Kováčika v kombinácii so sofistikovanými topánkami na podpätkoch z dielní módneho domu Bottega Veneta. Biela farba českej moderátorke, respektíve influencerke, veľmi pristane a z nášho pohľadu ide o dokonalý letný outfit vhodný na (takmer) akúkoľvek spoločenskú udalosť. Čo povieš? 

Ivana Mentlová
Zdroj: Instagram/@ivanamentlova

Ivana Mentlová    @ivanamentlova

Ak nie si fanúšikom klasických letných outfitov, inšpiráciu možno nájdeš v luxusnom vzhľade, o ktorý sa postarala Ivana Mentlová v uliciach Prahy. 

Uznávaná česká návrhárka má originálny štýl obliekania, ktorý nepodlieha sezónnym trendom, čoho dôkazom je tento monochromatický chic outfit v čiernej schéme. Dominantné sú predovšetkým priehľadné sieťované topánky so striebornou sponou, aké neuvidíš každý deň. Skvelou voľbou sú aj úzke nohavice v zvonovom strihu a sako so širokými ramenami (pravdepodobne z dielní módneho domu Saint Laurent).

Čerešničkou sú doplnky v podobe klasickej kabelky so znakom Chanel a hodvábnej šatky okolo hlavy. Cena tohto outfitu je viac ako 15-tisíc eur. 

Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 4
Domov
Zdieľať
Diskusia