Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
Módna inšpirácia na leto: Takto sa obliekajú Slovenky a Češky, ktoré ovládajú všetky trendy aj triky
Daniela Peštová
Zdroj: Instagram/@daniela_pestova

Daniela Peštová    @daniela_pestova

Krása niektorých modelov oblečenia, respektíve doplnkov, je ukrytá v detailoch, čoho dokonalým príkladom je tento na prvý pohľad jednoduchý outfit v podaní Daniely Peštovej, do ktorého sme sa zamilovali. 

Úspešná česká modelka zladila svetlomodré rifle v rovnom strihu s vyrezanými otvormi v okolí pása z oboch strán so sieťovaným vrchným dielom a skrátenou univerzitnou bundou so širokými ramenami a veľkými vreckami v bielom vyhotovení. Inšpiruješ sa týmto originálnym outfitom?

Karolína Mališová
Zdroj: Instagram/@karolinamalisova

Karolína Mališová    @karolinamalisova

Bývalá účastníčka súťaže krásy a v súčasnosti jedna z najobľúbenejších českých módnych influenceriek Karolína Mališová ti ukáže, čo si máš obliecť počas tohtoročnej dovolenky pri mori. 

Atraktívna plavovláska s ľahkosťou zladila polopriehľadný vrchný diel s dlhými rukávmi s ľahkými bielymi nohavicami s vysokým rozparkom od českej značky Shop Moja Moja. Ako doplnky zvolila malú kabelku s ratanovo-koženým telom z dielní značky Patrizia Pepe a okrúhlymi slnečnými okuliarmi s logom Ray-Ban. 

Vanda Jandová
Zdroj: Instagram/@vandajanda

Vanda Jandová    @vandajanda

Full-time diva a módna návrhárka Vanda Jandová si nás každý mesiac získa vďaka inému typu outfitu a stále vyzerá božsky. V júni zažiarila v svetlomodrých custom rifliach od značky Levi's, ktoré doplnila o nažehlené písmená aj čipku. Zvyšok siluety tvorila rugbyová polokošeľa s ružovo-červenými prúžkami, ktorá ladila s kabelkami a obuvou s ikonickým logom módneho domu Chanel. 

Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 2 z 4
Domov
Zdieľať
Diskusia