Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júna 2023, 11:10
Čas čítania 0:44
Dominik Vetrák

Kraven the Hunter je nástupca Venoma. O ďalšom Spider-Manovom záporákovi natočí Sony nový film

Kraven the Hunter je nástupca Venoma. O ďalšom Spider-Manovom záporákovi natočí Sony nový film
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY KRAVEN THE HUNTER
Uložiť Uložené

Sleduj trailer na Kravena, ktorý je odvekým nepriateľom Spider-Mana.

Kraven the Hunter je v komiksoch silný Rus, ktorý dokáže loviť veľké zvieratá holými rukami. Po vypití špeciálneho odvaru a rastliny získal svoje nadľudské schopnosti, reflexy, rýchlosť, silu či dlhovekosť. Jeho najväčšou túžbou je lov koristi a neustále hľadá nové výzvy, ktoré by pokoril. To ho nakoniec privedie k Spider-Manovi. 

Odporúčané
Kto zomrie vo Flashovi, ako funguje cestovanie časom, ako to zmenilo svet DC a kto je v potitulkovej scéne? Kto zomrie vo Flashovi, ako funguje cestovanie časom, ako to zmenilo svet DC a kto je v potitulkovej scéne? 17. júna 2023, 12:30

Zdá sa však, že jeho filmová verzia bude odlišnejšia. Kraven (Aaron Taylor-Johnson z Avengers či Bullet Train) tu získa svoje schopnosti po tom, čo sa do jeho tela dostane kvapka krvi z leva (čítaš správne, asi bol rádioaktívny). Kraven sa bude chcieť pomstiť svojmu otcovi (Russell Crowe s fejkovým ruským prízvukom) a nejako sa do toho zapletie ďalší záporák Rhino (Alessandro Nivola).

Štúdio Sony tak postupne buduje svoj tím záporákov menom Sinister Six, akurát v tomto prípade to vyzerá tak, že všetci z nich (Venom, Morbius a teraz aj Kraven) sú skôr antihrdinovia, a teda ľudia bojujúci za dobro, využívajúc pri tom hriešne taktiky.

Či bude Kraven lepší film ako Venom či Morbius, divákom už napovie trailer. Snímku režíroval J. C. Chandor (All is Lost, Tripple Frontier). Kraven sa do kín dostane 6. októbra 2023. 

Domov
Zdieľať
Diskusia