Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júna 2023, 13:16
Čas čítania 0:55
Dominik Vetrák

V prvom traileri na Expendables 4 Jason Statham sexuje s Megan Fox a Stallone mláti chudákov

V prvom traileri na Expendables 4 Jason Statham sexuje s Megan Fox a Stallone mláti chudákov
Zdroj: Lionsgate
FILMY A SERIÁLY EXPENDABLES 4
Uložiť Uložené

Akčná séria Sylvestera Stalloneho pokračuje. Sleduj prvý trailer.

Sylvester Stallone a Jason Statham odhaľujú Expendables 4. Pôvodne šlo o spin-off film pre postavu Jasona Stathama a nie o plnohodnotné pokračovanie, no je možné, že sa marketingové oddelenie zľaklo menšieho záujmu divákov, a tak zvolilo názov Expend4bles. Na filme však vidno, že mu chýbajú viaceré slávne hollywoodske osobnosti.

Odporúčané
Sony kúpilo Spider-Mana pred 25 rokmi za smiešnych 7 miliónov dolárov. Odvtedy im zarobil miliardy Sony kúpilo Spider-Mana pred 25 rokmi za smiešnych 7 miliónov dolárov. Odvtedy im zarobil miliardy 7. júna 2023, 14:00

Nehrá tu Jet Li, Antonio Banderas, Harrison Ford, Mel Gibson, Wesley Snipes, Kelsey Grammer, Terry Crews či Arnold Schwarzenegger. Zo „starej gardy“ série sa predstavia herci Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Randy Couture a Jason Statham. Medzi nováčikmi sú Curtis „50 Cent“ Jackson, Tony Jaa, Iko Uwais, Andy Garcia a Megan Fox.

Je dobre, že sa tvorcovia zbavili „mladých pušiek“ z trojky. Vtedy zabudli, že diváci sú v tejto sérii zvedaví iba na akčné legendy a nie na začínajúce hviezdy, prípadne úplne neznámych hercov, ktorých obsadili v trojke. Niektorým divákom sa zrejme zdvihne obočie pri pohľade na rapera 50 Centa, ktorý nie je žiadna akčná hviezda ani hollywoodska legenda.

Dej štvorky ponúkne ďalšiu zbesilú a samovražednú akciu v podaní nebezpečných zabijakov. Hlavnou postavou bude Lee Christmas v podaní Jasona Stathama, ktorý má v snímke vzťah s postavou Megan Fox.

Expend4bles pôsobí ako akčné béčko s niekoľkými obľúbenými hercami, no zdá sa, že séria už navždy stratila čaro prvých dvoch častí. Navyše akčné scény pôsobia v porovnaní s najlepšími akčnými filmami súčasnosti dosť obyčajne a priemerne. Expend4bles bude v kinách od 22. septembra 2023.

Domov
Zdieľať
Diskusia