Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júna 2023, 12:06
Čas čítania 0:49
Adriana Královičová

Kylie Jenner ukázala hodinky, ktoré nosí jej 5-ročná dcéra. Pošleš ju s tým na štátnu školu, reaguje internet

MÓDA KYLIE JENNER
Uložiť Uložené

Obsahom svojej kabelky sa pochválila na Tiktoku.

Kylie Jenner sa rozhodla svojim fanúšikom na Tiktoku ukázať, čo bežne nosí vo svojej kabelke. Hviezda klanu Kardashian sedela pri tom v aute a zo svojej Bottega Veneta kabelky, ktorú vníma ako najlepšiu investíciu a zmestí sa do nej všetko, vybrala svoje veci. Okrem toho, že sa v nej nachádzali, samozrejme, produkty jej značky Kylie Cosmetics a iné „beauty“ vychytávky, ukázala malé zlaté Rolexy. Tie vraj nosí jej päťročná dcéra Stormi. 

„Pozrite, akú má malú ruku, oficiálne sú to moje hodinky, ale Stormi si ich požičala na svoju narodeninovú oslavu. Odvtedy ich už nechce nosiť,“ hovorí Jenner vo videu. 

Komentáre fanúšikov opäť nedali na seba dlho čakať. „Myslíš si, že si ich Stromi vezme do vlaku, keď pôjde do štátnej školy?“ ironicky komentuje fanúšička na Twitteri. „Možno ich Stormi neskôr predá a nakŕmi chudobné deti v jej veku,“ pridáva sa ďalšia. Iní video poňali s nadhľadom: „Je milionárka, hádam nebude mať v kabelke hodinky značky Armitron alebo Swatch,“ reaguje vtipne andielyn.forthewin. 

Odporúčané
Prečo svet pobláznila športová značka Alo Yoga? Nosí ju Kylie Jenner aj Hailey Bieber, ceny sú prekvapivo nízke Prečo svet pobláznila športová značka Alo Yoga? Nosí ju Kylie Jenner aj Hailey Bieber, ceny sú prekvapivo nízke 15. februára 2024, 9:30

Dvojnásobná mamička mala v kabelke napríklad sponu do vlasov od SKIMS, lícenku, bielu pásku, náramok z festivalu Coachella a lesk na pery vlastnej značky, ktorý označila za najlepší produkt leta. Fanúšikovia sa ho dočkajú už 14. júna 2023. 

Domov
Zdieľať
Diskusia