Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
Lexus predstavuje najmenší a cenovo najdostupnejší model LBX, cieli na mladú klientelu

V interiéri prevláda až prekvapivo uhladený a elegantný dizajn palubnej dosky, v rámci ktorej automobilka integrovala dve vyše 12" obrazovky. Aj LBX ostáva verné veľkému počtu fyzických tlačidiel či tradičnému voliču prevodovky, v ponuke však nechýba ani head-up displej či prémiová audiosústava Mark Levinson. To, že nejde o veľké vozidlo, naznačí aj batožinový priestor, ktorý má 322 litrov. Novinka bude k dispozícii v štyroch stupňoch výbavy, ktoré majú doručiť iný typ atmosféry – Elegant, Relax, Emotion a Cool.

Odporúčané
Vyskúšali sme slovenské Auto roka 2022. Je vizuálne atraktívny Peugeot 308 naozaj hodný prestížneho titulu? Vyskúšali sme slovenské Auto roka 2022. Je vizuálne atraktívny Peugeot 308 naozaj hodný prestížneho titulu? 15. júna 2022, 14:30

Pod kapotou modelu LBX bude k dispozícii výhradne benzínový 1,5-litrový trojvalec, ktorému dopomáha hybridná elektrická sústava a akumulátor typu NiMH. Výkon sústavy je na úrovni 100 kW/136 koní a 185 Nm, pričom na predné kolesa je sila prenášaná cez prevodovku s plynulo premenlivým prevodom. Táto motorická verzia však bude voliteľná aj s pohonom oboch náprav E-For, teda s dodatočným elektromotorom vzadu, jej výkon sa však prekvapivo nemení. Cenové relácie zatiaľ nezverejnili. 

Lexus, LBX,
Zdroj: Lexus
Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 2 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia