Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júna 2023, 9:12
Čas čítania 1:00
Martin Adam Pavlík

Vémola priznal vážne problémy s imunitou. Trápi ho hladina cukru, štítna žľaza a hnisavé rany, ktoré sa nehoja

Vémola priznal vážne problémy s imunitou. Trápi ho hladina cukru, štítna žľaza a hnisavé rany, ktoré sa nehoja
Zdroj: OKTAGON MMA
ZAUJÍMAVOSTI BOJOVÉ ŠPORTY KARLOS VÉMOLA MMA OKTAGON MMA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Podľa zápasníka problémy odštartovala prísna diéta a radikálne zhadzovanie pred posledným zápasom.

Karlos „Terminátor“ Vémola má za sebou tvrdú prehru, tentoraz s dlhoročným rivalom a so súčasným šampiónom Oktagonu Patrikom Kinclom. Kráľ strednej váhy dokázal Vémolu koncom mája na pražskom turnaji prebodovať a získať si po piatich kolách všetkých troch rozhodcov na svoju stranu. 

Vémola v podcaste Fight Cast One priznal, že trpí závažnými zdravotnými problémami, ktoré neutíchajú. Údajne mu ich spôsobilo rapídne zhadzovanie (za deň schudol až 12 kilogramov) a prísna diéta. „Mám veľké imunitné problémy. Mal som problémy s hladinou cukru, so štítnou žľazou. Tak sa mi nehoja rany po operácii, mám ich zahnisané,“ povedal Čech.

vémola kincl
Zdroj: OKTAGON MMA

„A ako som stále v gyme a ideme tie údery, lakte a tak ďalej, tak to mám celé zakrvácané a zahnisané. A keď vám niečo pol roka hnisá a ste v infekcii a liečite to antibiotikami, tak to tomu nepridá,“ pokračoval Vémola s tým, že jeho telo nedokáže poriadne fungovať z liekov, ktoré berie.

Od decembra alebo 1. januára vraj nemal ani kúsok zeleniny či ovocia. „Nič také, z dôvodu obmedzenia sacharidov a cukrov. Držal som to striktne na ryži, na kuracom, na rybe a na práškoch. Toto potrebujem doriešiť. Nájsť správnu diétu, správny liečebný systém a tie ruky doliečiť,“ dodal MMA zápasník.

Sám priznal, že jeho telo to už nedáva a nedokáže dominovať nad súpermi ako kedysi. Prezradil aj to, že v pláne má momentálne len dva zápasy – duel s víťazom súboja Pavol Langer vs. Alexander Poppeck a očakávanú odvetu zápasu storočia s Attilom Véghom, po ktorej chce ukončiť bohatú MMA kariéru. Odvetu by sme mali vidieť koncom roka.

Domov
Zdieľať
Diskusia