Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. mája 2023, 10:15
Čas čítania 1:11
Martin Adam Pavlík

Karlos Vémola prezradil, kedy ukončí kariéru. Moje telo to už nedáva, priznáva „Terminátor“

Karlos Vémola prezradil, kedy ukončí kariéru. Moje telo to už nedáva, priznáva „Terminátor“
Zdroj: Oktagon MMA
ŠPORT ATTILA VÉGH BOJOVÉ ŠPORTY KARLOS VÉMOLA MMA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Uvidíme koniec kariéry Karlosa Vémolu už tento rok?

Moje telo to už nedáva, vyhlásil český MMA zápasník Karlos „Terminátor“ Vémola v podcaste FightCast. V rozhovore zhodnotil posledný zápas s Patrikom Kinclom o kráľa strednej váhy, ktorý prehral na body, no priblížil aj svoju budúcnosť v klietke. 

Z jeho vyjadrení možno vydedukovať, že ho čaká už len posledných pár zápasov pred odchodom do „dôchodku“. Vémola má na konte neuveriteľných 41 zápasov pod pravidlami MMA, pričom až 34 z nich dokázal vyhrať. Pôsobil v prestížnej UFC a momentálne drží opasok šampióna v domácom Oktagone v poloťažkej divízii.

Telo to už nedáva

„Musím priznať, že to už moje telo nedáva. Chlapcov, ktorých som porážal, už zdolať nedokážem. Nedokážem viac dominovať. Každá jazda raz skončí a toto bola jedna veľká jazda,“ povedal Vémola, ktorý prehru v odvete s Kinclom znášal ťažko, a jasne po zápase povedal, že v strednej váhe (do 84 kilogramov, pozn. redaktora) ho už zápasiť neuvidíme. 

„Žiadne ďalšie hazardovanie s vlastným zdravím. Sú tu na to mladší a lepší chlapci,“ priznal krátko po dueli s dlhoročným českým rivalom, s ktorým, mimochodom, vedie aj súdny spor. „Terminátor“ zároveň mierne vystrašil svojich fanúšikov, pretože pred duelom s Kinclom hlásil, že ak nezvíťazí, tak nebude ani plánovaná odveta zápasu storočia s Attilom Véghom.

„Dojalo ma, ako Attila povedal, že tiež prehral a ja som mu tú šancu dal. Vážim si to, čo povedal, takže ak bude z jeho strany záujem, idem do toho. To však bude grand finále, bude to posledný zápas, keď sa s celou kariérou rozlúčim,“ prekvapil 37-ročný bojovník.

Odporúčané
Black Panther: Vyrastal som v drsnej štvrti, pouličné bitky ma dostali do väzenia. K drastickej zmene prinútil Keitu sestrin plač Black Panther: Vyrastal som v drsnej štvrti, pouličné bitky ma dostali do väzenia. K drastickej zmene prinútil Keitu sestrin plač 1. mája 2024, 10:00

Roky očakávanú odvetu by sme mohli vidieť koncom tohto roka. Prvý zápas vyhral Attila Végh knokautom v prvom kole. Vémola ďalej prezradil, že ešte pred týmto záverečným duelom chce obhájiť opasok šampióna s víťazom bitky Pavol Langer vs. Alexander Poppeck. Ten uvidíme už 17. júna v nemeckom Oberhausene na turnaji Oktagon 44. 

Domov
Zdieľať
Diskusia